ARGE

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ρøωεR●●øŦ●●†uRκι$h tarafından 13 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Jameikanın verdiği arge yanlıs çıktı. şuan elimde 21 arge var ve 5 argesini kullandım. foto atıcağım lütfen yardım edin.

bundan sonra ne yapcam yardım edermisiniz?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Ağustos 2014
  2. Jameika-TR

Jameika-TR User

Dediğim gibi bende google'dan araştırarak sana attım ve yapan bir arkadaşı beklemeni önerdim ki öyle yapmalısın. Bu arada link ve ard arda yazı yazmak yasak diye biliyorum konunu düzenle diyip ordaya yazmalısın

Mesajıma Nasıl Resim Eklerim

Buraya bakıp eklesen sorun cıkmaz ama link vermek yasak

Son düzenlenen: 13 Ağustos 2014
  3. linkte bastıgım argeler mevcut bişiy yok

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Ağustos 2014
  4. Jameika-TR

Jameika-TR User

Bu yanlışmıymış ona göre eski forumda bir daha araştırma yapıcam

5. Allah aşkına mayıncı ikiye 3 tane nasıl verdiniz mayıncı bire vermeden? :)

6. Jameika-TR

Jameika-TR User

Bu benim değil ben nasıl oldugunu bilmiyorum eski forumda buldum zaten direk yap demedim altıntı oldugunu 5 kere vurguladım arkadaş googleda bulamamış bende eski foruma baktım bunu buldum ama başka birini beklemesini önerdim

7. Jameika hatalı oldugunu anladım zaten kolay yolda. ilk 5argeyi bastım zaten onlarda şöyle= GEMİ GÖVDESİ (1) 1/2 , DEPOCU 2/5 , KISMET(1) 2/2 yani hala şansım oldugunu düşünüyorum .Buarada oyundaki nickim nextcome.

Jameika-TR bunu beğendi.
  8. hepsini ortadan gitse 21 argede yapıyorsun dostum zaten;
    Gazi; 1 arge
    Depocu; 2 arge
    Kısmet I; 2 arge
    Acımasız I; 2 arge
    Bağlayıcı ışın; 3 arge
    Aç gözlü; 5 arge
    Bağlayıcı ışın; 5 arge
    Kısmet ikiyi 26 arge ile yapamazsın.

9. kardeşim zaten 26 argeyim.

10. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Foruma resim linkini atmak yerine resim yükleyebilirsiniz resim yüklemek için yükleyeceğiniz resimi hızlıresim sitesinden yükleyerek doğrudan erişim linkini altdaki resim de gördüğünüz yere yapıştırabilirsiniz.

Adsız.png
    Keyifli Forumlar.

Jameika-TR bunu beğendi.
  11. [​IMG]

LÜTFEN CEVAP VERİN YA. ARKADAŞ 3 GÜNDÜR ARGELER BOŞ BİRAZ İLGİ GÖSTERİN HİÇMİ ANLAYAN YOK.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Ağustos 2014
  12. ÇALÆÆ

ÇALÆÆ User

aynen biriniz cevap verin

13. bi yardım etmediniz ula varya

14. Jameika-TR

Jameika-TR User

Ben bakınıyim tekrar dicem ama alıntı bilgi vermek istemiyorum daha doğrusu güvenemiyorum.

15. kendim bascam yanlış olursada olsun doğru olursa foto çekip yapamayan ark.lara yardım etcem

ÇALÆÆ bunu beğendi.
  16. ÇALÆÆ

ÇALÆÆ User

bende 28 arge vardı yapamadım yada beceremedim eğer arge sıfırlama ücretin fazla değilse denemende fayda var buraya yazarsın bizde faydalanırız

17. kardeşim siz ne yapıyosunuz böyle kalın sıkılırmı
    Gemi gövdesi 2 arge
    Mühendis 1 arge
    kalkan enerjisi 5 arge
    kelle avcısı 2 arge
    gemi gövdesi 2ye 3 argge
    kalkan sıklığı 5 arge
    sonra 3 arge roketli bişeye en son 3 arge kelle avcısı 2ye
    böyle kalın sıkılır
    ve ayrıca ortadan hiçbişeye arge vermiyosun onlara vermeden kalın sıkabilirsin

18. ÇALÆÆ

ÇALÆÆ User

yok mu şu kısmet2 yi yapan biri ya

19. YA KARDEŞİM ANLAMAKTA ZORLUKMU ÇEKİYONUZ 26. ARGEYE GÖRE YAPICAM KALIN SIKMAK İSTEMİYORUM DEDİM YA HALLA HALLLAAA. NEYSE BEYLER BOŞ ARGE VALLA 26. ARGEYE GÖRE NERDEN BAKSANIZ KATLAYICI VARSA NORMALDE 300 SE 35 GELİYOR PEK Bİ İŞE YARAMIYO GEREKSİZ ARGE

Son düzenlenen: 17 Ağustos 2014
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.