arge

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ***YOK_EDİCİ***2 tarafından 28 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bağlayıcı ışını 5 yapsam katlayıcı olmadan kutudan en fazla kaç gg çıkar ?

2. StorMHawsK

StorMHawsK User

3 sanırım, tam bilgi olmayabilir ama örnek; Katlayıcı + arge + pvp haritası tam 5 katlayıcı alabiliyorsun. 2 düşersek katlayıcı 2 veya 3 alırsın.

3. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

katlayıcı ile 5 çıktığı oluyor 2 düşersek 3 kalır bu genelde kutudan kaç gg çıkacağına bağlı oluyor

iyi forumlar

4. pvp de 2 gg çıkıyor kutulardanen fazla bağlayıcı ışını 2 yi 5/5 yapsam katlayıcı olmadan 3 gg mi çıkar

5. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Yanlış hatırlamıyorsam , ARGE Puanları Katlayıcıya işlemiyor. O Nedenle ARGE İle 3 Alıyorsanız bu Katlayıcı ile 2 Olur

Bu yüzden 5 Alırsınız ve Katlayıcı Olmadan büyük bir ihtimal ile 3 GG Çıkar

Fakat PVP Haritalarında toplamalısınız.

İyi forumlar

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konuyu biraz bildiğim için yazmak istedim katlayıcı +arge(bağlayıcı ışın 2 5/5 pvp haritalarından çıkacak uri miktarı 350 ile 375 arası değişim gösterebilmektedir nedeni ise sunucunuzdaki şirketiniz her hangi bir etkinlikte galip gelirse buda kutulara yansıdığı içindir ve bazende 450 ve hatta denk gelirse 500 uri çıkmaktadır en düşük uri miktarı 75 uri olarak seyredebilir galaxi enerjileri ise katlayıcı olsada 3 gg olarak yansımaktadır.

Toplayıcı arge dağıtımı için bir görsel en kısa zamanda hazırlayacağım kaç argede neyi nasıl nereye dağıtımı görülecektir yalnız kısmet 2 için toplamda kısmet 2 dahil 31 arge gerekmektedir 22 arge ile bağlayıcı ışın 2 5/5 yapabilirsiniz.

Son düzenlenen: 28 Eylül 2014
  7. şimdi 3 gg çıkarmı çıkmazmı katlayıcı olmadan argeyi sıfırlayacam ona göre soruyorum

8. Merhaba ,

Konuyu uygun bölüme alayım bilgisi olan yazabilir.

İyi forumlar.

9. Nefes

Nefes User

Merhaba

Katlayıcı olmadan 3 gg çıkmaz 2gg çıkar katlayıcı almalısınız resimde görülen düzen dahilinde bağlayıcı ışın 5/5 dahil yapabilirsiniz ben credi üzerinden devam ettim siz kalkan sıklığıda yaparak bağlayıcı ışın 2'ye ulaşabilirsiniz.

ALINTI DEĞİLDİR

Son düzenlenen: 29 Eylül 2014
    BonusRasta bunu beğendi.
  10. suporta sordum çıkması lazım yazmış

Selam ,

çıkması lazım evet

Saygılarımla,

Alkilic

11. Nefes

Nefes User

Merhaba

Support bu şekilde açıklama yaptı ise support esas alınmalıdır konu ile alakalı bilgimi size sundum gerisi size kalmıştır bu konu ile alakalı daha fazla bir bilgiye sahip değilim kolay gelsin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.