Arge

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ●ΚЯΛL●ΟИLΎ™06 tarafından 1 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar 21.000 uri yaptım.Gemi Durumu:
    18 LF-3,15 SG3N-Bo2,15 Elit Hız,6 Lf-2,2 İris,5 Flax,Ekstralar(açık artırmada olanların hepsi)full.
    Arge Durumu:5
    Gemi Gövdesi I:2/2
    Mühendis:1/5
    Kalkan Enerjisi:2/5
    Arkadaşlar ben bu uridiumla kalkan enerjisini ne kadar yapabiliyosam yapmak istiyorum sizce dogru bir kararmıdır yoksa lf-3 felanmı alayım?(Saat 12-1 e kadar açıgım baya bi uri kasarım)Düşüncelerinizi bekliyorum.

2. titans___

titans___ User

kalkan yapma ben 37 argeyim kalkanı yaptım çift güçlendirici 15 kalkan tam gelişmiş ama nafile kalıyor iris de alabilrisin

●ΚЯΛL●ΟИLΎ™06 bunu beğendi.
  3. Merhaba,

Kalkan yapmanız savunma açısından daha faydalı olacaktır diye düşünüyorum. Kasılırken faydasını görürsünüz :)

İyi Forumlar.

●ΚЯΛL●ΟИLΎ™06 bunu beğendi.
  4. İris Almak İsterdim Ama 42 bin Uridium Bence fazla ben onu açık artırmadan krediyle almayı düşünüyorum o zaman 23.300 uriyi kalkan enerjisine harcıyacam.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.