Argeler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve JosephCrisS tarafından 3 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşalr gemim şuan 41 arge ve 30 argem savaş argesi olarak dağıtıldı 11 argem kaldı sizce 5 de 5 rokete ve 5 tamire mi vermeliyim yoksa 5 tamir gereksiz olur ,bağlayıcı ışına mı vereyim

2. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Öncelikle forum kuralları gereği konu başlığını tamamı büyük harflerle yazmanız uygun değildir. Lütfen düzeltiniz.

Tamir'e 5'te 5 vermenizi açıkçası önermiyorum.

Avantaj kutusu topluyorsanız bağlayıcı ışına verebilirsiniz.

Yaratık kesiyorsanız da Acımasız I ve Uzaylı avcısını tercih edebilirsiniz.

Roket Uzmanı, Ayarcı ve Kelle avcısı bölümleriniz tam mı ?

İyi forumlar.

3. ekim mod,ayarcı 5-5 kelle avcıları tamam ful. roket uzmanına vermeyi düşünüyorum birde geriye 5 argem kalıyor onuda roketler için ısı ayarcısına mı yoksa baglayıcı ısına mı vereyım spaceballda ıse yarıyor baglayıcı ısın

4. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Ekim Modumuz gelince de yazar size :).Benimde tavsiyem roket uzmanı ,ısı ayarcısına gerek görmüyorum,spaceball da sürekli kasıyorsanız bağlayıcı ışın II olana,yaratık kesiyorsanız kapılarda kasılıyorsanız acımasız ve uzaylı avcısına.Savaşıyorsanız yanıltma manevralarını tamamlayabilirsiniz.

İyi forumlar.

5. roket uzmanına ver geri kalanı da eğer seri kapı yapıyorsan ŞP artıran argelere verebilirsin, yok dersen tamirciye ver fullenince efektide geliyor ve baya farkettiriyor.

6. Merhaba ,

Daha iyi yardım alabilmeniz için konuyu uygun bölüme taşıyorum.

İyi forumlar.

7. Argenin fotosunu atabilir misin rica etsem ?

Tamir ve rokete vermen mantıklı olur.

tamire 3 versen rokete 5 versen yeterli ama ben çabuk can doldurmak istiyorum diyorsan tamir derim.

bağlayıcı ışın 2 ileride çok değerlenecek gibi. Onuda değerlendirmek lazım.

8. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Oyuncular genellikle Isı ayarcısına vermek yerine teknoloji fabrikasından Roket ince ayarı kullanarak açığı kapatabiliyor. Görseli için 1 arge verebilirsiniz ama. :)

Genel olarak Bağlayıcı ışın II önerilmiş.

Roket uzmanı ve Bağlayıcı ışın iyi gibi.

Bağlayıcı ışına vermeyecekseniz de Uzaylı avcısına vermenizi tavsiye ediyorum.

Yaratık keserken iyi oluyor.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.