Argemi uçuş düzenimi ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve JeweL68 tarafından 30 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. JeweL68

JeweL68 User

Gemimin özellikleri 15 bo2 8 iris 21 lf 3 aegis ve 7 argeyim günlük 10 k uri kasabiliyorum sizce argeyemi veriyim yoksa uçuş düzenimi birde ilk olarak bana kasılmak için hangisi daha yararlı olur kalp mi elmas mı ?

2. GREED

GREED User

Ben uçuş düzeni al derim bence kasılmak için yaratık kesiosan burgu onun dîşında elmas diyebilirim

3. JeweL68

JeweL68 User

dimi mantıklı bence

4. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Elmas uçuş düzenini kullanmanız için bana kalırsa 'Kalkan Sıklığı' argesini tamamlamalısınız.Tamamlamadan kullanırsınız sürekli olarak tamir olmak zorunda kalırsınız.Bana kalırsa ilk olarak argenizi yükseltin.

Keyifli forumlar

5. JeweL68

JeweL68 User

Modum ama 10k uriyi kasarken bile zor oluyo bıkıyom yani oyundan zevk almıyom şu an 218 k lık bi kalkanım var hani artık küçük npc ler oyun bıktırdı tallon dahil ne yapcam bilmiyorum oyundan zevk almıyorum artık

6. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

O zaman zevk alacağınızı düşündüğünüz şeyi yapmaktan çekinmeyin.Sonuçta oyun bu eğlenmeniz gerekiyor :)

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.