argemi yoksa lf4 gelistirmesimi (anket)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve darknesss1903 tarafından 18 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

argemi yapayim lf4 lerimimi gelistereyim?

Anketin kapanma tarihi 18 Mart 2015.
  1. lf4 gelistirmesi

oy sayısı 11
    73,3%
  2. arge

oy sayısı 4
    26,7%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaslar ve modlarimiz oncelikle iyi oyunlar ve keyifli forumlar
    3M Uridium cektim.
    32 lf4 um var ve 44 argeyim argelerimi yapayim yoksa lf4 lerimimi full 16 yapayim gorusleriniz icin simdiden tesekkurler.

2. *TONİGHT*

*TONİGHT* User

argen yeterli bence daha fazla uri harcama geliştirme yapmanı tercih ederim daha fazla vurursun :)

darknesss1903 bunu beğendi.
  3. Kardesim bu anketi gorur gormez argeyi isaretledim ama senin yazini hic okumadim bile. simdi yazini da okudum da arge gereksiz gibi geldi nasil olsa 44 arge yapmissin.32 lf4 gelistirme iyi olabilir. ama benim fikrim gelistirmenin tumden sacmalik oldugu yonundedir. o kadar uri harcayacaksin hepsini gelistirmek icin resmen canin cikacak ama sadece %6 lik bi hasar artisi saglayacak. Bence ikisini de alma daha gerekli seyleri al. Kutu al 3 lf4 daha bul mesela 35 e tamamla. Pete tum modulleri protokolleri al. Almadigin ucus duzeni varsa onlarin hepsini al. bir suru hangar al ve her hangara farkli gemi koy. Uridium ile yapacak cok sey var kisitlama derim. Zeta veya kappa ac diroit tasarimlarini tamamla. Ille de gelistirme diyorsan bence irislerini gelistir once.

4. 44 argen var bence cok iyi daha fazlasına uri harcamaya değmez geliştirme yapman daha iyi olur

5. drolar ful 16 sade lf4 ler ve bo2 ler gelismedi gemi full + full 890 kutu var bidaki lf4 gununde fullerim lf4leri

П0TΉIПG_2_Ł0SΣ bunu beğendi.
  6. Merhaba ,

Arge durumu genel olarak yeterli bundan sonra geliştirmeler devam edin bana kalırsa fakat sonuçta oyun tarzınıza bağlı olarak son karar size aittir.

İyi forumlar.

7. Tessekkurler oneriniz icin.

8. Merhaba,

Arge derim ben :)

İyi Forumlar.

9. Sen oyunu bitirmissin resmen :D

10. yok be kardesim 19 lf4 dum mavi kutulardan fulledim 200 tane aldim 13lf4 cikti daha saturn tasarimim yok 3defa kronos yaptim dahaca cikmadi daha. mavi kutu alabilecek durumun varsa almani gercekten tavsiye ederim bide 2 tane herculum eksik

11. tabiki geliştirme :%30 varsa dahha iyi olur

12. Geliştirmeye aban derim ben kardeşim :D Argen zaten maşallah 44. Lf4leri ve irisleri geliştirmek iyi olur bence

13. var zaten ustune 500k gibi bi miktar kalacak gibi
    peki neden arge modum :)

14. Merhaba,

Lf4 geliştirmesi daha kolay aslında argeye göre. Ama 44 arge de yeterli gibi. Lf4 geliştirmesi de yapabilirsiniz ya da ya :) Size kalmış :)

İyi Forumlar.

15. Bence lf4 yap kardeşim. Zaten arge yapsan bile daha neye basabilirsin ki ? Böyle iyi bir çarın varken kutu filan toplamazsın. O yüzden lf4lerini geliştirmek mantıklı.

16. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Diğerlerinin de dediği gibi 44 arge bence yeter lf4 geliştirmelisin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.