Argeye seprom verme?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *O*R*X*A*N tarafından 9 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *O*R*X*A*N

*O*R*X*A*N User

S.a arkadshlar ben kalkan enerjisine seprom vermek isyitiyorum nasil yapa bilrim?
    Yaziyor • Seprom 0

2. Bütün AR - GE ' ler Seprom Talep etmez.AR - GE ' nin üzerine geldiğinizde O AR - GE ' ye puan verebilmek için Gereken Seprom , Kredi Miktarı ve Puan Vermeniz Gereken Diğer AR - GE ' ler yazar.

Siz AR - GE ' lere kendi isteğinize göre Seprom veremezsiniz

3. *O*R*X*A*N

*O*R*X*A*N User

onu biliyom kardesh bashka forumlarda arkadshlar yaziyorlar kalkan enerjisine filan kadar seprom verim falan filan ?

4. Kalkan Enerjisinden , Kasıtları Kalkanları beslemek olabilir.

Bunu da Geminizde ki Sepromlar ile , Kalkanınızı beslerseniz kalkanınız %40 ( artar ) güçlenir.

5. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

her arge seprom istemez kalkan enerjisi de seprom istemiyor diye biliyorum arkadaşlarınızın dediği kalkanlara seprom beslemesi yapmak olabilir bunuda oyun ekranından bulunan zenginleştirme penceresinden yapabilirsiniz

iyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.