Argeyi Nerde Kulanayım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _MarcusFenix_ tarafından 13 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 21 argem var ve kalın sıkıyorum Sıfırlayıp ne ye basmalıyım daha iyisi icin yani :)

2. Kalın sıkma argesinden daha iyisi yokki ama amaçına göre değişir kutu topluyacaksan morları fullüyecen.

3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Üyelerimizden fikir almak istediğiniz bu tür konuları , Yeni başlayanlar kısmına açınız

Konunuzu ilgili kısıma taşıyorum

Keyifli Forumlar

4. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Bana kalırsa 24 arge de kalın sıkma şeklinde gidiniz.Yani kalkan enerjisini 5/5 yapmalısınız.

İyi forumlar.

5. senberk99

senberk99 User

kalkan siklgini 5:5 yap bence kardesim gerikalan ile ise kutu topliyacaksan kutu toplamaalari ambar icin ambarlari veya npclere %12 fazla vurmak iztersen de o argeyi yap bence 30 argeye cik sobrasini baska seylere harca (urilerini)

6. 26 argeymişim pardon aklımda 21 kalmış :)

7. Kardeş sen argeyi ne amaçla kullanmak istiyorsun gemi sağlam olsun diyorsan kalın sıkma argesi kalsın. 24 arge yeterli geriye kalan 2 argeyide isteğine göre dağıtabilirsin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.