Argeyle ilgili bi bakın

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve RAMMFİRE tarafından 1 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

Konuyu nereye açacağımı bilemedim yenide başlamadım oyuna sadece fikirlerinizi almayı istiyorum

şimdi 33 argem var 34 olucak dağıtımım şu şekilde

gemi gövdesi I-2/2
    mühendis-1/5
    Kalkan enerjisi-5/5
    kelle avcısı 1-2/2
    roket uzmanı-2/5
    acımasız I-2/2
    gemi gövdesi II-3/3
    Uzaylı avcısı-5/5
    Kalkan Sıklığı 5/5
    Ayarcı 3/5
    Kelle Avcısı 3/3

şuanki argemle kalında sıkıyorum kalkanı felanda iyi uzaylı avcısına verdim ayriyetten yaratıklara %12 fazla vuruyorum fakat onun için roket uzmanı ve acımasıza toplamda 4 arge verdiğim için birazcık gemi zayıf kalıyor 1 havoc kaldı havoclarımı fullememe ordan %10 luk gelen hasarla o açığıda kapatırım diyorum sizce yeni arge dizilişim savunma üzerine olmalımı yansıltma manevralarına full verip ?

keşke biri cevap verse :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Eylül 2014
  2. Merhaba ,

Oyuna yeni başlayıp başlamamak ile alakası yoktur. Bu tür konular için Yeni Başlayanlar bölümü olarak isimlendirilmiş olsa da uygun olan bölümdür.

İyi forumlar.

3. *Saldırı düşünüyorsanız roket uzmanı 5/5 yapabilirsiniz
    *Savunma düşünüyorsanız yanıltma manevrasına verebilirsiniz

4. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

34 argeyle hem yansıltma manevralarını 5/5 yapıp hemde roket uzmanını 5/5 yapabiliyorum fakat uzaylı avcısı gidiyor :)

5. Merhaba ,

Uzaylı Avcısı'nın kalması için kaç arge gerekiyorsa bir şekilde onuları yapıp bozulmasın. :)

İyi forumlar.

6. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

modum şöyle birşey var şimdi uzaylı avcısıyla %12 hasar veriyorum fakat 1 havocum eksik onuda tamamlarsam %10 hasar geliyor yani uzaylı avcısını kurtarmış oluyorum böylelikle çok patlatıyorum swde bir hayli zor onun için savunma yapmayı düşünüyorum fikrim doğrumu acaba ?

7. Merhaba ,

Şimdi arge durumu genel olarak karışıktır. Yani bazıları toplama , bazıları saldırı , bazıları savunma bazıları ise hem saldırı hem savunma ağırlık dağıtıyor. Bu nedenle sizin oyun tarzınıza yada oyun mantığınıza bağlı olarak tercihler değişir.

Ben şahsem saldırı + savunma ağırlıklı dağıtıyorum. :)

İyi forumlar.

8. 24 ile kalın sıktıktan sonra 5 arge uzaylı avcısı 5 arge roket uzmanına verirsen daha kolay kasılırsın bence

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.