Arkadaş & Bonus

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ●K$SM骀KéR●[1905] tarafından 12 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar bir sorum olacaktı. Diyelim ki ben kendi ıp üzerinden bir kaç kişiyi oyuna davet ettim. Fakat bu davet ettiklerimin hepsi aynı ıp üzerinden oynuyor. Misal 5 arkadaşım var ve bunlar internet kafede oynuyorlar. Bu 5 arkadaşımı ben oyuna davet ettim ve bunlar 11. seviyeye geldiler. Bunun herhangi bir pusıng ceza yaptırımı oluyor mu?

2. 4. Adil olmayan avantajlar: Pushing/Çoklu Hesap/Farming

4.3. Farming

Oyunlarımızda "Farming hesapları" oluşturmak yasaktır. Farming, oyun hesaplarının başkalarının mevcut hesapları için avantaj sağlamak amacıyla oluşturulmasıdır (Örn. hesabın istismar edilmesi, arkadaş davetleri, çoklu hediye verilmesi, vs. yoluyla).

İnterneti ortak kullansanız bile aynı İP Üzerinde oldukları tespit edildiği takdirde hesabınız ile ilgili işlem başlatılacaktır.

Böyle bir durumda Support ' a başvurup aynı modem üzerinden internet kullandığınızı dile getirerek hesabınızın blokesini kaldırmayı başarsanız dahi çok yüksek bir ihtimal ile verilen bonuslar geri alınacaktır.

Arkadaşlar ve Bonusdan yararlanmanın en temiz ve güvenilir yolu

Davet yollanan hesapların Fake olmaması , Farklı İP ' ler de olması ve Her birinin farklı İP Üzerinde oyunu oynaması olarak gösterilebilir.

3. Nefes

Nefes User

Merhaba

Arkadaş bonusların da her ne sebep ile olursa olsun aynı İP üzerinden arkadaş bonusu alamazsınız ve size bu hesaplar belirli aralıklar dahi olsa yardım eder sizi kasarlar ise ceza alırsınız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.