Arkadaş & Bonus

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KasırqA-41 tarafından 18 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kendi IP'den yollayıp farklı bir IP'den yapılan çarlar oluyor dimi Kendi IP'den yollayıp hepside farklı IP'den kabul edilip yapılması lazım dimi doğrumu anlamışım.

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Evet kendi İP adresiniz den yollayıp başka İp adreslerinden kabul edilen istekler ve o İp adreslerinde oynanarak alınan bonuslar kabul edilmektedir eğerki davet ettiniz farklı bir ipten kabul edildi ve siz farklı İP adresinden nasıl olsa kabul edildi ben kendi İP adresimden çarı kasarım level atlatır bonusu alırım diyerek hareket ederseniz yine alamazsınız bilginiz olsun.

3. Nefes sistem geri yükleme yapmadım acaba onu yapsam chat sorunum düzelir mi ?

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Hayır düzelmeyecektir sistemsel bir oyun hatasıdır ve sorun bildirildi lütfen sabırlı olunuz sorun üzerinde çalışılmaktadır.

5. 2 tane çarım var kendi IP'den ikisinide yollucam ikisindede ödülleri alabilirim.ikisindende yollucam IP'si aynı olcak çarlar farklı ama iki çarım var.göderdiğim IP'leri aynı olcak ama farklı IP'lerden kabul edilip yapılıncamı olur yoksa 2 sinide beraber yapılsa sorun olurmu?

6. StorMHawsK

StorMHawsK User

Benim Yorumum; Örneğin; x kadar hesabınız var. Ödül almak istiyorsanız ip adresleri farklı hesaplara açman gerekecektir. (benim düşüncem)
    Benim Yorumum; X Hesabına 100.000.000 ip adresinden yolladınız. (10 adet) Ödüllerini aldınız.
    Ve gene aynı ip adreslere de başka hesaptan atılabilir. (İpler farklı olmak şartıyla buda demek oluyor ki 1 hesaptan x,g,n,g,d,h,j ip gerekecek ve bu iplere de diğer hesaplardan da yapabilirsin)

Dipnot; Anladığım kadarı ile 1 hesap'ta 7 farklı değişik ip gerekecek.Çünkü;(İplerin farklı olması gerek sistem kabul etmiyor.)

Son düzenlenen: 18 Eylül 2014
  7. benim soruma kesin birşey diyebilcek varmı?
    bu arada StorMHawsK teşekkürler.

8. StorMHawsK

StorMHawsK User

Admin'ler kesin cevap vereceğinden hiç şüphem yoktur.Oyunu daha bilgilidirler ama oyun sistemi anladığım kadarı ile ; AYNI ip adresi ise veremez.
    (Örnek 6 hesap olur 1 adet farklı olmaz alınamaz.) Bundan daha fazlada bilgim yok keyifli forumlar.

9. Bu IP meselesini net sade güzel anlaşılır bir biçimde anlatabilen bir Admin yokmudur.kafam karıştı başka birşey olmadı.

10. Nefes

Nefes User

Merhaba

En basit dil ile IP adresi bir telefon numarası gibidir. Internete bağlı olan makinaları tanımlamak için kullanılırlar.

İnternetteki bir sayfanın görüntülenmesi için de geçerli bir IP adresine ihtiyacı vardır. Yani internetteki her makinanın kendine ait, tekil bir IP adresi vardır.

Kolay hatırlanır olması için IP adresleri 3 haneli 4 set halindedir ve şu şekilde görünür; 95.0.185.115

İnternet servis sağlayıcınız tarafından size de bir IP adresi sağlanmıştır. Bilgisayarınız internet’te veri transferi yaparken bu tanımlayıcı numarayı kullanır. Kullandığınız servise göre IP adresiniz sabit ya da değişken olabilir.

Özetle ifade edecek olursak İp adresi sizin bilgisayarınızım kimliğidir.

2 tane çarınız için farklı ip adreslerinden sanırım alabilirsiniz çünki hesaplar farklıdır ve her hesaba farklı kişilere davet atılarak olabilir aynı kişilere tekrardan davet attığınızda olmayacaktır diye düşünüyorum yani bu çarım oldu bunuda aynı kişiler üzerinden yaparım olmuyor çünki onlar zaten bir önceki çarınız için davet almışlardı farklı kişileri 2.çarınız için davet atarsanız olacaktır.

11. 1 hafta önce bu IP işini bilmediğim için kendi IP den çar açıp kendimden yaptım 23 tane 11 lvl boşa gitti şimdi 25 tanesini doğru bir şekilde yaparsam verirmi yoksa 2 tane daha açınca 25 olunca bida açamıyacakmıyım?dediğim şeyde şuydu benim 2 çarım var ben 1 çarımdan yaptım yolladım kabul edildi.diğer çarımdanda faklı bir maile arkadaşlık yolladım ondanda kabul edilip yapıldı ikisindende ödülleri alabilirim sonuçta farklı maillere yolladım.

12. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Aynı IP üzerinden yaptığınızda arkadaş bonusundan yararlanamıyorsunuz, arkadaş bonusunun özelliği arkadaşlarınıza oyuna davet edip keyifli bir şekilde oynamanız için düzenlenmiştir.

Keyifli Forumlar

13. tmm işte bilmiyordum yapmıştım.şimdi olurmu diye soruyorum 25 arkadaşlık bitermi 23 çar duruyo şuanda silemiyorumda kabul olrumu 25 tanesiini davet edip arkadaşlarımı çağırsam farklı IP lerden yapılan çarlar ödüllerimi alırmıyım 23 çar gözüküyo ama ödülleri alamadım zaten doğru şekilde yaparsam yapabilirsem tabi.

14. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konuyu supporta sorunuz aynı şekilde 23 çarınıza gönderdiğinizi ama yanlış yaptığınızı sıfırlanıyor ise sıfırla isteyiniz kesin bir bilgiye sahip değilim lütfen supporta sorunuz.

15. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Farklı ip lerden yapıldığı taktirde kabul edilir diye biliyorum. Aynı ip üzerinden yapılan davetler sadece davet edildi olarak gözükür ama bonusa etki etmez.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.