ARKADAŞ BUFALO GÖREVİ

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .-Tuğçem-. tarafından 29 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle merhaba, Son etkinlik görevinde son bölüm olan 5 adet demaner freighter imha et'e geldim.İki defa kestim 1-3 ve 3-4 haritasında lakin göreve işlemiyor.İki gün önceki görevde de 2 adet imha et vardı oda işlenmedi.Yapan arkadaşlar var mı? Ya da bilgisi olan Admin'im, Mod'um?

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Aynı sorunu yaşayan başka arkadaşlarımız var mı ?

Eğer genel bir sorun ise , Merkeze ileteceğiz. Sadece sizde yaşanan bir durum ise , Bunu Support 'a bildirmelisiniz.

Keyifli Forumlar

3. Evet var Modum, sadece arkadaşım değil Chat sisteminde bir çok kişi bu konuda yardım istiyordu CM arkadaşlardan.

4. bana ilk sıkmam gerektiğini sölediler 5-6 kere kestim işlemedi, öyleyse imkansız...

5. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Garip bir durum , Normal şartlarda ödülün en fazla hasar verenden başlayarak , Hasar veren kişilere dağıtılması gerekiyor.

Ciddi hasar verdikten sonra görevin işlemesi gerektiğini sanıyorum.

Etkinlik görevleri başından beri sıkıntılı idi , Sektör görevlerinde de Count yazıyordu.

Onu bildirdik , bu sorun çıktı.

Durumu merkeze ileteceğiz arkadaşlar , bunun dışında yapabilecek bir şey yok maalesef

Düzeltilmesini bekleyeceğiz

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.