Arkadaş Bufalo Görevi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ___»•ѕнєяση•«®¯¯¯ tarafından 5 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar , Bildiğiniz üzere geçen haftalarda yapılan arkadaş bufalo görevinde sıkıntı vardı. Support ile görüştüm bir hata olduğu darkorbit çalışanlarının üzerinde çalıştığı söylendi ancak aradan 5 gün geçmesine rağmen herhangi bir duyuru yapılmadı.

Kısacası sorunu anlatmaya gerek yok zaten sorun olduğu bilinmekte ve çalışmalar yapılmakta ancak bir duyuru yapılmadı ne zaman bir duyuru yapılacak? Ve ben bu duyurudan nasıl haberdar olabilirim? Teşekkürler, kolay gelsin.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Nisan 2015
  2. Arkadaş sen bufaloyu unut

3. seneye yaparsın sıkıntı yapma :D

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Sorun supportunda dediği gibi merkeze iletilmiş.Çözülüp çözülmediğini oyunda deneyerekte görebilirsiniz.Veya aşağıda verdiğim linkteki konuları sürekli takip etmeniz gerekir.

Ancak sorunu burayada yazarsanız bende rapora ekleyip gönderebilirim.

İyi forumlar

5. Arkadaş bu görevde sıkıntı yok sizin derdinizi hercules i alamamanız Yapan bir sürü adam var onlar nası yaptı peki???

6. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Eğerki demaneri kestim bana yazmadı diyorsanız ilk sıkan kişiye yazar arkadaşlar.

İyi forumlar

7. o görevi bende yapamadım chat banlıydı ne adam bulabildim ne grup klanımda yok görev duruyor bakalım ne zaman damaner çıkıcak

8. Görev iptal olmazsa seneye demaner çıkarsa yapılır anca, oyunda herhangi bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum sonuçta ödül büyük herkes almasın diye ilk sıkana yazdı. Kısaca herculesi alan aldı alamayanda kappaya kaldı.

9. Yahu support sorun var demiş hatta bildirmiş ve darkorbit çalışanları gerekeni yapmak için harekete geçmiş hala kalkıp buraya hercules'i alan adam gelip sorun yok demesin gitsin işine baksın boş boş konuşmasın.

En basitinden, 5 yaşındaki çocuk bile anlar şunu. Forumda demaner 21:00-23:59 arasında çıkacaktır yazıyor ancak o saatlerde demaner falan çıkmadı. Resmi forum burası ben orda yazanı bilirim arkadaşım. Bitti bu kadar yani daha kalkıp hata yok diyenler kör topal bir şeye inanmakla aynı şey bu.

Demanere ilk sıkma falan değil benim derdim o saatlerde çıkmadı demaner ben o saatte çıkacağını bildiğim için oyuna girmedim sabah benim suçum mu? Hayır sizlerin oraya o saati ben yazmadım. O halde telafisini yapacaksınız.

Support çalışma olduğunu söyledi ancak geri dönmedi bu yüzden buraya konu açtım zaten. Bir bilgi alıp dönerseniz sevinirim.

10. Kardeş senin nick tanıdık görünüyor demaner çıkmadı diyorsun eğer TR1 de isen tam gün demaner çıktı. Ben sabahtan beri uğraştım akşam bitirebildim. Tam hatırlamıyorum ama 21:30 gibi bitmiştir.

11. Sorunda orda zaten. Resmi forumda 21:00-23:59 arası çıkacak yazılırsa herkes ona göre plan yapar veya hareket eder. Arkadaş haklı bir hata vardı, 21:30'da bitti o sırada 1 tane çıktı zaten. Telafi etmeniz gerekmekte.

12. Herhangi bir telafi yapılacağını sanmıyorum darkorbit böyle :D hem o kadar zaman geçmiş telafi yapmamışlar bundan sonra yapmazlarda.

13. Yapmak zorundalar, bizim haklarımız var ayrıca bu oyun 2 gencin kurduğu cs sunucusu değil. Bir kurum ve kuruluş haliyle bizleri mağdur etmeleri yasal olarak suç zaten GİŞ kurallarında yazar. Support çalışma olduğunu söyledi ancak neticeden bilgilendirmedi, ben sadece buradaki adminlerden support ile görüşüp o çalışmanın ne durumda olduğunu öğrenip beni bilgilendirmeleri yoksa zaten sorun olduğunu onlarda kabul etti ve çalışılıyormuş bu konu üzerinde. Ben sadece sürecin nerede olduğunu merak ediyorum.

14. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

İlerleyen zamanlar da tekrardan demaner etkinliği yapıldığında görevinize devam edebilirsiniz.

İyi Forumlar

15. İlerde seneye mi yapılacak? Bir hata yaptınız telafi neden etmiyorsunuz? Hatalısınız arkadaşım bunun nesini anlamıyorsunuz forumda saat kaçtan kaça çıkacak yazıyor? O saatte çıktı mı? Hayır o halde kimse bana seneye demesin ben sabah girip yapmasınıda bilirdim siz öyle yazmasanız. Ya siz bildirin yada ben şikayet edeceğim böyle saçmalık görmedim ben resmi forumda etkinliğin saati yanlışsa kusura bakmayın onu oraya yazanda suç bende değil.

16. şmdi bufalonun bozuk olması beni de etkiledi.telafi bunusu verilmeli.merekeze iletiniz lütfn.kaç snelik oyuncuyum ben burda.geçen sene havoç verildiydi.daha sıkı bağlanmıştım dark orbite.

17. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Üslubunuza dikkat ediniz bizler burada sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz. Duyuruları takip ediniz.

Duyuruları takip ediniz.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.