Arkadaş davet etme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve hőváŕdálı4ƻ tarafından 5 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhabalar ben arkadaş davet etmeyi konuştum chatte yeni kaydolmuş en az 10. seviyeye ulaşmış oyuncu hadi diyelim bulduk bunu msn istiyoruz adam vermiyor nasıl davet edecez server globalavrupa1 msn verecek arkadaşları ekliyim lütfen bi öneri verin

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Arkadaş bonusundan yararlanmanız için bir arkadaşınıza mail atıyorsunuz ve o kişi mailine gelen davet ile oyunda yeni bir hesap açarak devam ediyor belirli bir seviyeye ulaştığında ödüllerden yararlanabiliyorsunuz.

İyi Forumlar

3. Kardesim sen bu olayi cok yanlis anlamissin. Bu arkadaslar oynamis olmayacak. 0 level olacaklar. Sen o arkadasin epostasindan veya birkac farkli yoldan davet gondereceksin onun e postasina bir link gidecek. O linkten kaydolup oyunda 10. Seviyeye ulastiginda odulunu alacaksin.

1 kisi 10 oldugunda 1 gorunmezluk cpu su (10 kullanim) bir de 5 gunluk dosyasi gelecek sana

5 kisi 10. Seviye oldugunda canini 140.000 ve kargo yerini 900 yapan bi nostromo tasarimi ve 1 aylik premium yanindaysa 10.000 ucb 100 (beyaz mermi x4) kazaniyorsun

10 kisi 10. Seviye oldugunda lazer slotunu 10 yapan canini 140.000 yapan ve kargonu 900 e cikartan bir nostromo tasarimi daha kazanicaksin. Bunun yaninda 200 emp dalgasi, 1 ay premium, 10.000 rsb 75 (turuncu lazer x6) ve bir 10 saatlik destekleyici alacaksin(Sanirim serefti)

25 kisi 10. Seviyeye ulastiginda 2 lf4, bir havoc diroit tasarimi, 1 ay premium, 200 ekstra enerji, 10 ganimet anahtari, 10.000 rsb75, 200 emp dalgasi, serefini 10 saat arttiracak bir destekleyici ve 12 lazer slotu bulunan cani 140.000 ve kargosu 900 olan nostromo tasarimini kazanacaksin.

4. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba ,

Gerekli cevaplar verildiğinden dolayı konuyu kilitliyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.