arkadaş listem..?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tishone tarafından 29 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tishone

tishone User

merhabalar benim oyundaki arkadaş listemde yaklasık bin kişi felan ekliydi ve ben pcye reset attım ardından oyuna girdim ve arkadaslık listem sıfırlanmıs sadece 45 yazıyor ve klandakiler sadece bunun nedeni ne ? Bin kişiyi gectimi sıfırlanıyor mu acaba ? ayrıca karsıdaki kişi benim acık oldugumu goruyor ve hala ondan ekliyim ancak o bende ekli değil ? bilen bi mod varsa acıklayabilir mi? şimdiden teşekkürler

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Ocak 2016
  2. Merhaba ,

Adobe Flash Player güncel mi ? Ayrıca hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz ? Flash player güncel değilse güncelleyin ya da farklı tarayıcılar ile girip kontrol edebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. tishone

tishone User

Modum flash guncell her zaman kullandıgım tarayıcıyı kullanıyorum . sizin düşündügünüzü düşünüp farklı tarayıcılardan girdim o da yetmedi yan pcden girdim ama yine aynı bu oyun hatası mı sizce ?

4. Merhaba ,

Anlık bir durum olabilir fakat eğer istiyorsanız durumu kanıtlarınızla support'a bildirebilirsiniz.

İyi forumlar.

5. tishone

tishone User

supporta bildirdim zaten ayrıntılı şekilde neyse bakalım artık bide modum baska servera gececem sol üsteki server değişikliğine tıklıyorum hiç bi server cıkmıyor bunların hepsi pc reset attıktan sonra oldu :D

bunada cevap verip konuyu kitleyebilirsiniz sizide yorduk kusura bakmayın MOD' um :)

6. Merhaba ,

Bilgisayarı kapatıp 10 dakika kadar bekleyip tekrar açtıktan sonra kontrol ediniz. Son olarak kullandığınız tarayıcıyı komple kaldırıp en baştan kurmayı deneyebilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.