Kutlama Arkadaş Listesi

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve ANCESTRAL tarafından 13 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ANCESTRAL

ANCESTRAL User

Bayadır olan bir sorun arkadaş sekmesini açmaya çalışıyorsun 10 defada zor açılıyor kapatıyorsun 3 defada zor kapanıyor hani onun üstüne ne buglarla karşılaşıldı çözüldü bu hayla sorun olarak duruyor NEDEN?

ŞahFD ve ateistkeci bunu beğendi.
  2. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Lütfen yaşadığınız sorunu video ile destekleyerek support ekibimize iletirmisiniz.
    Supporta Video Gönderme S.S.S konudan detaylı bilgi alabilirsiniz.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  3. Oyun içinde de arkadaş sayfası var oyun sayfasındaki posta kısmında da. Hangisinde sorun yaşıyorsunuz?

4. Oyun içindeki arkadaş sayfasında yaşıyordur büyük ihtimalle bende yaşıyorum çünkü ama genelde tek takıldığımdan hiç kullanmıyorum o tuşu :) .. Büyük ihtimalle AMD işlemcili cihazlarda oluyor diye düşünüyorum çünkü çeşitli cihazlardan giriş yaptığım halde AMD li cihazlar o sorunu verdi. :)

5. ANCESTRAL

ANCESTRAL User

oyun içi
    ben intel işlemci kullanıyorum bazen direkt açılıyor ama bu sorun uzun süredir var birtek bende değil klan içindede duydum birçok kez.

6. Aliens

Aliens User

Bende Intel işlemci kullanıyorum. Bu sorun dedikleri gibi; genel bir sorun ve çok uzun bir süredir var.

ANCESTRAL bunu beğendi.
  7. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Sorun büyük ihtimalle raporlanmıştır daha önce de ancak tekrar hatırlatmak adına Support Ekibi'ne bildirimini gerçekleştirmeniz takdirinde çözümü hızlanacaktır diye düşünüyorum.

İyi forumlar.

8. YilmazBey

YilmazBey User

Bu sorunun benzeri belki denk gelmiştir bazı arkadaşlara, oyun içerisinde gemi değiştirme sekmesini açmayı denediğimizde de olmakta. Tabi bunlar uzun süredir varolan buglar fakat tarayıcı devri zaten bitti bitecek bu problemleri de yeni sistemde toparlarlar diye ümit ediyorum.

9. ANCESTRAL

ANCESTRAL User

inş