Arkadaş Psikoloğa Git Derken İyi Ben Ses Çıkarınca Kötü ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Dodge-Viper tarafından 1 Ağustos 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Vay arkadaş ne günlere kaldık valla bravo be...

Adam demediğini bırakmasın bana gelip ben ceza alayım adam almasın...

Ne güzelmiş bende istiyorum o zaman ?

Hakaret edeyim herkese banada ceza yazmayın ne güzel değil mi miscozra mıdır nedir bu arkadaşa bu yapılan ayrıcalığın tanımını yapar mısınız bana ?

Şimdi dersiniz ki ama biz uyardık :D

Kardeşim uyarmakla olmuyor siz bana ceza verdiyseniz o arkadaşada vereceksiniz gelip benimle uğraşan o sürekli siz kaç defa uyardınız bu adamı ama ceza yazmıyorsunuz.

Şimdi diyeceksiniz ki biz size kaç defa tolerans gösterdik. Adam psikoloğa git diyor bana bunun toleransı mı olur hemde durduk yere ?

Siz istediği şeyi yaptınız sizin sayenizde o arkadaş gülümsüyor ve elleri yine cebinde geziyor...

Siz adalet nedir bunu öğrenin ilk önce...

Adam bir güzel hakaret etsin bir güzel kışkırtsın siz sadece uyarmakla yetinin ne güzel...

Birde olayı ben başlatıyormuşum gibi de izlenim verin.

Efendi efendi konuştuk laftan anlamadı arkadaş bende anlayacağı dilden konuştum madem bana hakaret ediyor ve bu durumda hiç bir şey yapılmıyor bende ona aynısını yaparım.

Bunu görmezden gelenler utansın !