Arkadaş Toplama ve Discord

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Kruvasörs tarafından 8 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kruvasörs

Kruvasörs User

Merhaba arkadaşlar ben oyuna yeni başladım oynuyorum ama tek oynamak zaman zaman sıkabiliyor. Bende Discord kullanıyorum bu skype gibi ancak daha kaliteli ve ben bu sunucu açtım kullananlar bilir bilmeyenlerede kısaca anlatayım öncelikle ben bi sunucu açıyorum ve bu sunucunun adresi oluyor sizde discord adlı programı indirip bir sunucuya katıl dediğiniz vakit gireceksiniz ve benim Darkorbit TR adlı açtığım sunucuda rahatça konuşabileceğiz beraber takılabileceğiz oyunu bilenler yenilere oyunu öğretir beraber savaşlara katılır vs.

Arkadaşlar forumda link paylaşımı yasak olduğu için sunucu linkini almak için bana mesaj atın oradan isteyenlerle paylaşacağım amacım geniş çaplı bir sunucu oluşturmak ve topluluklar halinde oynamak. Server farkı olsa bile en azından muhabbet olması.

Konu Düzenlenmiştir.

Son düzenlenen: 8 Ocak 2017
  2. Person1424

Person1424 User

niyetin güzel ama forumda link vermek yasak tr2 de isen beraber oynayabiliriz bende tek tabanca takılıyorum

3. Merhaba ,

İlk olarak forumda link paylaşımı yasaktır. Ayrıca zaten Darkorbit'in resmi olarak Discord sunucu var.

Resmi DarkOrbit Discord Sunucusu

İyi forumlar.

4. Kruvasörs

Kruvasörs User

Bilgilendirdiğin için sağol öyleyse özel mesajlara atacağım linki bende oyuna yeni başladım sen o linki al sunucuyu katıl dostum oradan konuşuruz müsait oldukça.

Öyleyse Konu Kilitlenebilir.

5. Merhaba ,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.