Arkadaşa Credits Gönderme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve OvvŞitMeen tarafından 27 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Arkadaşımıza credits gönderebilseydik nasıl olurdu ?

1. Evet olmalı

40,7%
  2. Geliştirilmeli

11,1%
  3. Hayır olmamalı

48,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşımıza credits gönderebilseydik nasıl olurdu ? Ben kötü bir yan bulamadım.Görüşleriniz nelerdir ?

2. Sussİzle

Sussİzle User

Merhaba,

Böyle birşey olsaydı herkes fazladan car açıp gönrerirdi ve oyunun anlamı kalmazdı ve klandan zaten gonderiliyor bence gereksiz -

3. evet fazladan çar açıp kredi gönderilebilirdi oyumu olumsuz kullanacağım malesef bu arada imzan çok hoşuma gitti :D

OvvŞitMeen bunu beğendi.
  4. Ancasin

Ancasin User

Arkadaşına kredi göndermek istiyorsan aynı klanda olup gönderilebilir. İkinizin de klanı yoksa, ikinizin üye olacağı bir klan kurup da gönderilebilir. Bu seçenekler varken önerin gereksiz, ankete baktığımız zaman da önerinde ciddi olmadığın izlenimine kapıldım.

Son düzenlenen: 27 Temmuz 2014
  5. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Fazladan hesap açıp gönderilmeler olabilir oyum olumsuz ek olarak anket kısmını hiç anlamadım anketi düzenliyorum lütfen açarken evet hayır geliştirilmeli olarak ekleyin

6. ıove

ıove User

Baştan evet olarak oy verdim. Ama sonra herkes yan karkater açıp gönderebilir yorumlarını görünce hayrı diyorum :D

7. Fısıltı

Fısıltı Guest

Hesaptan başka bir hesaba malzeme uridium credist göndermelerine olumlu bakmıyorum çünkü hiç bir güvenliği bulunmamaktadır bu yüzden oyum olumsuz.

Keyifli Forumlar.

8. Beyler fazladan çar açıp göndermenin mantığını bi' düşünsenize.Adam sıfırdan çar açıyo kasıyo credi atıyo.Zorlu bir iş.O zaman arkadaş davet etmede de bu açık var .Adam 25 ayrı hesabı kasar sonra da ödülleri kapar.

abi zaten malzeme uri fln yok sadece klandaki gibi credi fakat klan kadar zorlu değil.Klandan yüzde beş alınanı gönderirsin o kadar kişi emeği az birşey olur

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 31 Temmuz 2014
  9. Cloud

Cloud User

Kötüye kullanılabilir olmamalı

10. Öncelikle Credits kasmak artık o kadar da zor değil,
    » Yeni açtığı hesapta Skylab'ı geliştirip, günde 4, 5 milyon Credits, belki daha fazla kasabilir.

»Ayrıca arkadaş davet etmede, eğer hesaplar aynı IP üzerinden açılmışsa bunu tespit ediyorlar, yani kaçış yok. (Aslında var :D)

Yani oyum olumsuz.

11. Oyumu değiştiriyorum o zaman.Geliştirilebilir diyorum.
    Geliştirin beyler fikir ortada.

12. ıove

ıove User

Pardon ama birşey soracapım. Günde 4.5 m credits nasıl kasıyorsun yeni hesap ile ? Benim gemi kaç yıllık, skylabı full 20 seviyede pet ile satmama rağmen en fazla 3.900 kar elde ediyorum ? Günde en fazla 2 kez yapabiliyorum sevkiyat. Bilgi verirsen sevinirim.

13. Klandan para çekme :D evet yapabilirsin ama artıkın haftalar beklemek zorundasın.

14. LEvel sınırlaması ve klandan atarmış gibi meblağ %10 keserse olur
    +15 level herkes credi gönderebilir mesela

15. P.E.T ile, V.İ.P ile falan ikisi birlikte çok iyi kasılır. Ama benim V.İ.P'im yok, P.E.T'im de yok 3000 promerium'u 1m 900 bin credits'e satıyorum sabah 8'de yollasam saat 14'te yeniden yollasam saat 20'de bir daha yollasam sabah 8 de, saat 14 te ve saat 20'de 3 kez oluyor 1m 900 bin credits ile x3ü çarparsak 5 m 700 bin credits olur + şeref puanın 500k ve P.E.T ticaret modülü + V.İ.P ile coşarsın yani :D

ıove bunu beğendi.
  16. Ancasin

Ancasin User

Beni anlattın sanki :D

17. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Konu gereğinden fazla olumsuz oy aldığından ayrıca muhabbet ortamına döndüğünden konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.