Arkadaşlar acil bakın lütfen

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve hedefim tarafından 29 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. hedefim

hedefim User

Uri çekcem 5685 e bıg yazıp numarayı yazıp yolladım 50 kr aldı ve dönmedi 2 dakkadır bidaha yazdım yine dönmedi onay yazın yazısı falan gelmedi lütfen yardım ...

2. ayni durum bende de var

3. hedefim

hedefim User

sebebi ne kardeş gelmiyor hala mesaj

4. bilmiyorum bi mod yardim edebilir m

5. Hidrata

Hidrata User

yoğunluktan oluyor bazen öyle kardeş ama - bakiyeyi kullanmaya çalışıyorsan - bakiyeden çekmez

6. hedefim

hedefim User

modum bi baksanız acil

nasıl çekmez kardeşim ya kontürü yükledik

7. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Arkadaşlar mesajın gelmesini bekleyiniz. Tekrar mesaj yollamayınız. Sisteme fazla yüklendikleri için gecikme yaşanıyor.

İyi Forumlar.

8. hedefim

hedefim User

modum 3 kere yolladım hala dönmedi 40 dk içinde gelir mi mesaj

10 dakikadır gelmiyor modum çekemessek nolucak ya :(

9. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Ne zaman gelir bilemiyorum. Ama eğer uridiumunuz 3 katı gelmez ise supporta yazınız.

İyi Forumlar.

10. MAK1453

MAK1453 User

peki geldiğinde kabul ettik x3 saati dışında geldi uri normal olarak support bunu karşılıyor mu modum ?

11. hedefim

hedefim User

modum ilk başta BIG 0000000 yazıp atıyoruz 50 kr alıyor ya sonra onay yazınız mesajı geliyor . o mesaj bana gelmedi hiç

12. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Sıkıntınızı biliyorum lütfen sakin olun buraya mesaj yazmanız sonucu değiştirmez. Bu sürekli olan bir şeydir. Yoğunluktan dolayı geç geliyor. Sadece bekleyiniz.

İyi Forumlar.

13. modum 17. dk oldu hala tık yok

14. hedefim

hedefim User

modum peki gelmesse 40 dakka içinde supporta yazıp x3 olmasa bile x3 şekilde uridium vericek mi bize ?

15. onay kodu gelmedi ki uri gelein

16. hedefim

hedefim User

supporta yazıcam dedim farkındaysan D:

17. MAK1453

MAK1453 User

olur böyle şeyler artık sağlık olsun elveda diyelim sıkıntısız bir başka etkinliğe diyelim inş...

18. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Arkadaşlar Paytogo sisteminde sorun bulunuyor. Sorunun Dark Orbitten kaynaklanmadığını , Paytogo ' dan kaynaklandığını söylememde yarar var.

Bu nedenle sizlere tavsiyemiz , x3 Saatlerinden yararlanmak için Paytogo dışındaki ödeme yöntemlerine yönelmeniz

Bunun dışında ödeme onayı gelene kadar bekleyiniz

Eğer tekrar mesaj gönderirseniz , hesabınızdan iki sefer çekim yapılabileceğini unutmayınız

Başka sorunuz yok ise kilitlenmesini isteyebilirsiniz

İyi Forumlar

19. hedefim

hedefim User

modum 3 kere attım ben değerli müsterimiz onayda bekleyen talebiniz vardır diye mesaj geldi

20. bende o da yok yattı bu iş

21. hedefim

hedefim User

of ya kırk yılda bir uri çekcez

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.