arkadaşlar acil

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HaYaLeT003 tarafından 13 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. HaYaLeT003

HaYaLeT003 User

Cümleten sa arkadaşlar konu yeri yanlış ama nolur cevaplarınızı bekliyom gemimi 3 kişi oynuyorduk şifre değişcem dedim değiştirdim 2.kişiye verdim 3.kişi bir sürü inat etti banada ver diye iyice sinirlendirdi bende o sırada kuran çarpsın tmm onuda çıkarım bidada almıcam dedim şimdi arkadaşlar 2. kişiye gemiyi versem çarpılırım napayım vermeyeyimmi ve kuran çarpsın demiştim geri dönülürmü bu sözden yoksa hiçmi vermiyeyim artık ? :/

2. İçindeki sesi dinle :D

3. Nefes

Nefes User

Merhaba

Merhaba

Günahlarımızı bir ölçü içine alamayız sizin içinizde kötü birşey olmadığını anlıyorum bana kalırsa kalmaz ama kalırsa vermenizde bir sakınca yok arkadaşımızın dediği gibi içinizde ki ses en iyi kulak vermeniz gereken sestir onu dinleyin ve bu kadar karamsar olmayın.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.