ARKADAŞLAR ALLAH RIZASI İÇİN Bİ YARDIM EDERMİSİNİZ

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ENES4141 tarafından 7 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ENES4141

ENES4141 User

ARKADAŞLAR BENİM GEMİM GOLATH 2 TANEDE TASARIM VAR Bİ HASAR İÇİN BİDE KALKAN İÇİN GEMİDE 15 TANE LF3 15 TANE BO2 KALKAN CPU LAR FELAN VAR AMA DİROİT 2 TANE FLAX KALKAN 150 BİN FELAN SLOTLARA 2100 VURUYORUM X1 MERMİSİYLE X2 FELAN ALAMIYORUM URİ YOK O YÜZDEN HASARI FELAN ARTTIRMAK İSTİYORUM BİRDE SLOTLARDAN ÇOK YEMEK İSTEMİYORUM NE YAPMALIYIM YÜKSELMEK İÇİN NASIL BİR YOL İZLEMELİYİM Bİ YARDIM EDERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM

2. TheMaster

TheMaster User

Öncelikle forumda büyük harfle yazmak bağırmak anlamına geldiği için etik değildir. Sonrasında bu konunun yeri Yeni Başlayanlar Kısmıdır. Soruna gelecek olursak slotlardan fazla yememek için kalkan gücünün fazla olması gerekir. Bunun için sepromla kalkanını besleyebilirsin. Hasarı artırmak istiyorsan açık artırma yoluyla iris alarak içlerine LF-3 yada LF-4 lazeri koyabilirsin. Bulunduğunuz serverde fiyatlar ucuz ise hasar desteği alabilirsin. Bir klandan kredi yardımı alırsan çok iyi olur.

3. ENES4141

ENES4141 User

peki iris alana kadar flaxlarla idare etsem etkili olurmu

4. TheMaster

TheMaster User

Mutlaka bir etkisi olacaktır. Fazladan 1 Slot demek fazladan 1 Lazer yada 1 kalkan koymak demektir.

5. ENES4141

ENES4141 User

teşekkür ederim sağolun

6. TheMaster

TheMaster User

Önemli değil. İyi forumlar

ENES4141 bunu beğendi.
  7. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Öncelikle lütfen forum içerisinde büyük harflerle yazı yazmayınız.

Uzaylılardan hasar almamak için onların etraflarında belirli bir mesafede dönerek kesebilirsiniz. Ayrıca kalkanlarınızı seprom yok ise promerium ile besleyerek güçlendiriniz. Droit sayınızı yükseltiniz flax alın kredi kasıp iris alırsınız ama şimdilik flax ile idare edin.

Konu uygun yere taşınmıştır.

İyi Forumlar.

ENES4141 bunu beğendi.
  8. ENES4141

ENES4141 User

önerilerin için teşekkür ederim uygulamaya başlıcam

9. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Rica ederiz :) Forum ekibi ve forum üyeleri olarak yardımcı olmamız gerekir. Eğer başka bir şey yok ise konuyu kilitlileyeceğim geri bildirim yaparmısınız.

İyi Forumlar.

10. ENES4141

ENES4141 User

teşekkür ederim konu kilitlenebilir biraz geç oldu ama :D

11. Merhabalar;

Konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.