Arkadaşlar bana çok acil cevap lazım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ERDALBAGGAL tarafından 30 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. şu pet dükkan bölümünde hani bi yeşil pet var paymenti açıyor çıkan sayfada bir kaç paket var mesela ben

Geri
    "Sirius" P.E.T. Protokolü
    Özel teklifler
    8,00 TL
    P.E.T.'lerini bu zeki protokollerle donat ve onların neredeyse sonsuz yükleme seçeneklerine ve çok değerli bonuslarla kargo kutularını bulan bir burna sahip, yorgunluk nedir bilmeyen yoldaşlara dönüşmelerini hayranlıkla seyret.

3 Kargo Protokolü
    3 Radar Protokolü
    3 Kurtarma Protokolü
    3 Yaratık Protokolü

------Bunu almak istiyorum fakat anlamadım 3 kargo protoglo 3 radar protokolu derken 3 tane 1 seviyemi 3 tane 2 seviyemi 3 tane 3 seviyemi hiç bir bilgi yazmıyor böyle açıklama olmazki şimdi ben bu paketi alırsam 3 tane hepsinden 3 lwl protokolmu gelicek yoksa 1 lwlmi.......

2. Darion26

Darion26 User

Bi ara yazmıştı fmod galiba 1. seviye

3. arkadaş insan bi açıklamaya 3 tane 1 seviye 2 seviye veya 3 seviye yazarlar adamlar onu yazmaya üşeniyor yada sinsilik yapıp 3 tane yazıp milleti 3 seviye protokolu diye yutturmaya çalışıyor anlamış değilim...

3. seviyemi 2. seviyemi 1. seviyemi.!!! insan bi yazar arkadaş ya yazar yazar yazar yazar yazar yazar yazar yazar yazar yazar!!!!!! :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

edit:Bak sinirden kızkın işareti yerine dil çkarmışım ama hala düşünüyorum bi seviyeyi yazmak bukadar zor olmamalı!

Darion26 bunu beğendi.
  4. Darion26

Darion26 User

Oyun bunun gibi şeyleri keşfetmemizi istiyo :(.
    Örn. Sentinel tasarımının açıklaması:Bu tasarım Goliath Battlecruiser'ına fütüristik bir görünüm verecek. Onu aktif hale getirip "kale" işlevini kullan. Bu şekilde, kalkanının gücünü müthiş arttıracaksın! Ayrıca, bu tasarım % 10 daha fazla kalkan gücü kazandırır.
    bunu söyleseler belkide daha az kişi alır yani tamamen para için.

(bunu yazarken betada patladım :oops:)

Son düzenlenen: 30 Eylül 2015

5. geçmiş olsun dostum amaçları insanları uğraştırmak başka bişey değil.

6. Darion26

Darion26 User

Önemli değil aslında :p Birilerine yardımda bulunmak kapıyı yapmaktan daha iyi oluyo :)
    Süründürsün ilerde kamikaze ile yaparsam çok daha rahat gelicek :D aegis olmadan da olmuyo tabiki :(

neyse konu muhabbete gidiyo :p

7. ,9

konuyu açalı 2 saat oldu daha bi yetkili biri mod fod cevap yazmadı...

ya ciddiye almıyorlar yada oyunu bilmiyorlar yazık darkorbit forumu ne alemde oyunda anca böyle basit sözcüklerle insanları kandırsınlar..;)

8. eray

eray User

evet hepsi 1. seviye ne yazık ki...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.