arkadaslar bi bakarmısınız !

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve saneloo tarafından 21 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. saneloo

saneloo User

ben sımdı pcye yenı format atım ve direk virus programı yukledım esed 32 den sitesinden yukledım taratım bir tane truva atı virusu buldu ama taratımda sıldım dedi yanı virus programı truva atını sıldım dedı birdaha taratımda truva atı virısı suılınmıstı sımdı virus sılındımı yoksa duruyomu taratıyorum temız cıkıyo

Bunu burda bilen çıkmayabilir.Fakat size önerim Avast antivirus programı

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Temmuz 2015
  2. Hahaha aga sen ne yaptın :)

Esed , avast , avg , microsoft essential security ve panda bir virusu silemeyen windows dosyalarini virus zanneden avlerdir :)

Tavsiyem kingsoft , kaspersky , bitdefender , f secure. Bu programlar etkili bir şekilde bilinen çoğu virusu yok etmektedir

Tabii bunlardan kacan virusler olabilir :) %100 guvenlik diye bir sey yoktur :)

Uyarayim pc ye 1 den fazla av kurmayiniz 2 av de birbirini virus algilarlar gercek viruslere kapi acarlar.

3. senberk99

senberk99 User

ben avast kullanıyodum yaa kötü müydü :D zaten çöktü bilgisayar bunda ne var bilmiyorum bile virüs programı olarak :D

4. Avastı test ettim 3500 tane virusu buluyor fakat bunların en fazla 500 unu tamamen silebiliyor gerisini sildirdim diyor ama tam silmiyor.

En iyi cozum harddisk i tamamen formatlamaktır.

senberk99 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.