arkadaşlar bonus

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *TONİGHT* tarafından 29 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *TONİGHT*

*TONİGHT* User

merhaba ben arkadaşlarımı davet edip VİP kazanmayı planlıyorum 5 ve 10 bitti şimdi sıra 25 te ama merak ettiğim:

sağ üstte "Alınan bonus: 16" yazıyor bu 25 ulaştığındamı ödüller gelecek yoksa

16 + 25 şeklindemi olcak ?

lütfen cevap modlar :(

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Aralık 2013
  2. KARANLIK

KARANLIK User

25 e geldiğinde ödülleri alırsanız.Ancak bunu kendi bilgisayarınızdan yapıyorsanız ödülleri alamassınız.

3. *TONİGHT*

*TONİGHT* User

IP ler değişik demin ispanyadan bir arkadaşım yaptı deminde türkiyeden IP ler farklı :) ödülleride geldi çünkü :)

ama "10 arkadaş davet et" kendi IP den yapmıştık o bu 25 olanı etkilemez değilmi ?

4. KARANLIK

KARANLIK User

1 arkadaşınız dahide olsa etkiler.Aynı ip adresi gözükmemeli.Her hesap farklı kişiler tarafından geliştirilmiş olmalı.

5. *TONİGHT*

*TONİGHT* User

yani ben şimdi mesela 40 "gerçek arkadaş" bile davet etsem ödül alamayacakmıyım ? :O

modum lütfen cevap benim diğer arkadaşlar haber bekliyor ona göre hesap açacaklar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Aralık 2013
  6. Merhaba ,

Buradaki konuyu dikkatlice inceleyip okuyunuz. Konuda belirtilen koşullara uygun olarak yaparsanız ödülleri alabilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.