Arkadaşlar dükkandan 1.000.000 c ye diroit satın aldım ekranda görünmüyor. Herşeyi yaptım olmadı....

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve alihanklf tarafından 20 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. alihanklf

alihanklf User

Arkadaşlar dükkandan 1.000.000 c ye diroit satın aldım ekranda görünmüyor. Herşeyi yaptım olmadı.... Çıkış yaptım olmadı. Diroit göstere bastım olmadı. Hangara giriyorum diroit yok diyor ama param gitti :S

2. diroit alsan 800.000 ile 1,600.000 olur. 1.000.000 a diroit alamazsın. sen uçuş düzeni almışsın.

Tanrının.Kırbacı bunu beğendi.
  3. Arkadaşın da dediği gibi ;

Sen DİROİT UÇUŞ DÜZENİ almışsın. Diroit değil.

Diroit uçuş düzenleri (en az 6) diroitlerine şekilli uçuş yapma özelliği verir. Bu uçuşlar gemine bir takım bonuslar kazandırır.

1.000.000 C. lik OK UÇUŞ DÜZENİ sana %20 roket hasarı bonusu verir ama lazer hasarının %3 ünü düşürür.

1.000.00 C. lik KALKAN UÇUŞ DÜZENİ sana %10 kalkan bonusu verir ama hasarından %7.5 düşer.

Bu uçuş düzenine oyun-içi slottaki DİROİT kısmına girmen gerek.

Kredili uçuşlar dışında uridyumlu uçuşlar da bulunmaktadır. Detaylar için ;

Yeni Başlayanlar > Hangi Droit Uçuş Düzeni Alınmalı ? (Bilmeyenler İçin) .

Saygılar ...

LOONIE TUNES

4. fm olacak adamsın :)

5. Valla 22-23 yaşıma kadar Moderator olmayı düşünmüyorum :)

Sonrasına bakarız ... :p

Drowhake bunu beğendi.
  6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Arkadaşlarımızın vermiş olduğu görüşler doğrultusunda diroit düzeni almış olmanız gerekiyor lütfen geminizi inceleyiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.