Destek Arkadaşlar Ema atmıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ⭐ṜĀPŦŌṜ⭐[ƘURƬ] tarafından 12 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 3 kez ema atmadığı için bedavaya öldüm... Nedeni nedir ?! Adamı kesicem kaçıyor sonra ema atıp dönüp sıkıyor ben emaya hem slotları na tıklayarak hemde tuşlara tıklayarak basıyorum atmıyor yeter be! Bu nasıl bir saçmalıktır.

Son düzenlenen: 13 Mart 2018
  2. 31.05.2013

31.05.2013 User

Aynı sorun bende de vardı. Buraya yazarak veya supporttan bi çözüm bulamadım. Bende sadece emayla ilgili değil bütün slotlarda tuşlar veya tıklamayla calışmıyor mesela rsb ye alıyorum tekrar tuşa basmama rağmen rsb de kalıyor x4 mermisine geçmiyor öyle olunca savaştan uzaklaşmak için ema-dondurucu roket- yavaşlatıcı bırakmak istiyorum diroit düzeni değişmek istiyorum fakat tuşlar veya mause ile tıklamayla hiçbir şey düzelmiyor olduğum yerde patlıyorum. Benim kendi bulduklarıma göre tam ekranda tuşlara art arda bastığım zaman kilitleniyor. Kendimce çözümüm tuşlara o kadar seri bir şekilde basmamak. Bunu deneyebilirsiniz.

3. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Öncelikle biraz sakin olunuz.

Büyük harf kullanmak bağırmak anlamına gelmektedir.

Lütfen daha dikkatli olalım.

Ayrıca bu sorununuzu raporlarımaza ekleyeceğiz.

Bakalım sorun neyden kaynaklı bir deneme yapalım ona görede gerekli yerleri bilgilendirelim.

İyi forumlar..

4. Oyun hatası yoksa karşındaki oyuncunun program kullanma ihtimali var. Geçen ben de 3 saniye bastım 1 saniye geçmeden hasar yemeye başladım.

5. Aynı sorun bazen benim de başıma geliyor sanki karşı taraf program kullanıyormuş gibi ema kitleniyor kimsenin günahını almak istemem fakat öyle görünüyor, kayda aldım youtube'a upload ettim işte sorun ;

Bu arada tr2'deyim.

6. SÜPER BİR KANIT ELLERİNE SAĞLIK KARDEŞİM AYNI DURUM BU İŞTE.... HİLE KARDEŞİM HİLE... HİLE DEĞİLSE OYUN HATASI DURUM ORTADA İŞTE... İKİ İHTİMAL VAR YA HİLE YA OYUN HATASI.... BU OYUNUN BU GÜN BU HALLERDE OLMA NEDENİ BU...

7. Nedense adamın canıda bir roketime bakar :(tam o an ema atabilsem:mad: çok rahat kesebilirdim.

lllecelll bunu beğendi.
  8. Hileyi de yapan arkadaş çift yıldız sıralama gemisi ayıptır kardeşim. Bu oyunun böyle şeylere izin vermemesi gerekiyor artık çok aktif oyuncular kaybettiniz nerde o eskiden 4-4 portalda 200 kişi simit yapardık efsane savaşlar dönerdi hile hurda yoktu herkes keyif alırdı oyundan bitirdiniz oyunu.

9. Çözüm; Ayarlardan varsayılana dönün düzelecektir.

10. lllecelll

lllecelll User

bazen bende'de oluyor oyuncudan oyuncuya değişiyor anlamadım valla o_O

11. Bunun tuş sistemi ile alakası yok ki. Ema çalışıyor, atıyor. Bazı kişiler ile vs atılırken savaş esansında atılmıyor ve her zaman savaşlarda oluyor... Şimdi zaten hep savaşlarda ema atıyoruz diyebilirsin ama kaçarken de ema atılıyor o zaman atıyor ama vs de atılmıyor. Sanki karşıdaki bir program açıyor ve bloke oluyor bizim ema mız, arkadaşın attığı videoyu iyi izle.

12. Bende de ayni sorun vardi isterseniz deneyin umarim duzelir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.