arkadaşlar en fazla kalkan dessteği ne kadar alınabilir?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve senberk99 tarafından 6 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. senberk99

senberk99 User

arkadaşlar %55 den fazla kalkan desteği olabiliyor mu kappa desteği+normal destek+özel saatteki destekle %55 oluyo daha fazla olamaz dimi? (gurp içinde değilken) bir de herkülesler %15 kalkan artırıyor ya bu sadece diroitteki kalkanın değerini arttırıyor değil mi??

2. Merhabalar;

Evet hercüles droid tasarımı sadece Droitlerinizdeki kalkanların değerini arttırıyor.

İyi forumlar.

3. senberk99

senberk99 User

peki modum en fazla %55 kalkan desteği mi olabiliyor ?

4. Merhabalar;

Oyun içerisinde dediğiniz gibi Güçlendiricilerin toplamı %55+hercüles droit tasarımınız varsa %15 ordan geliyor+doritlerinizin geliştirme seviyeleride bunlara etki ediyor.

İyi forumlar.

5. senberk99

senberk99 User

tamamdır biliyorum onları teşekkürler modum bide en fazla goli kalkanının yazdıgı bir konu varmı? veya bir resim yoksa kilitleyebilirsiniz
    Modum??

Bilmiyor musunuz??

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 May 2015
  6. Merhabalar;

Elimde resim yok bununla ilgili biraz konu açık kalsın yazan olur belki ama isterseniz kilitleyelim??

İyi forumlar.

7. senberk99

senberk99 User

yok kalabilir ama ben 20gün önce falan böyle bir resim gördüm artık göremiyorum bulamıyorum da malesef leonov citadel goliath tüm hepsinin max kalkanları yazıyodu (herküles gelitşirlmeli uçuş düzenli destekli tasarımlı falan)

8. "Yeni Başlayanlar>2. sayfa>SG3N - B02 Kalkan Gücü Tablosu ( Detaylı )" isminde konu var işine yararmı bilmem.

9. senberk99

senberk99 User

yok yaramaz eyw ama

10. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Maksimum yazan diye bir bilgi mevcut değil maalesef.

Bir çok bilgi işin içine giriyorki biz sizlere bir 16. seviye bo2 nin ne kadar kalkan sağladığını söyleyebiliriz.Veya bir hercülesin etkisini söyleyebiliriz.Ancak hesaplama gerçekten çok zor ki %100 doğru bir sonuç verilemez.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.