arkadaşlar konu doğru yerdemi bilmiyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Anarcyh tarafından 17 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Anarcyh

Anarcyh User

hangi kapıları yapmalıyım sizce
    Server:tr2
    Şirket:vru
    Gemi:goli
    İris:8
    Lf3:31
    Bo2:31
    Elit hiz:15
    Pet var modülleri:Kamikaze3. Hammadde toplama 3.pet tamir 1
    Seviye:16
    Şeref:950k
    Elit durumu orta seviye: sab50:16k ucb100:3.5 k mcb25:50k mcb50:2k
    Elit roket: plt2021 856 plt3030 540 pld8 290
    Roket atar : ubr100:260 sar2:1094 hstrm0-1:19 sar1:407
    Özel eşyalar :ema:2 havai fişek:52
    Mayınlar:tüm Mayınlar var görünmezlik bozanla kalkan indirici az diğerleri 50 den yukarı

2. eski*3LÜ

eski*3LÜ User

level ve şeref bilgini neden verdin anlamadım ama kappa aç hercul fulle savaşlık olur gemi

3. .*FIRAT*.

.*FIRAT*. Guest

Merhabalar,

Konunuzu ilgili bölüme taşıyorum. Her kapının kendine göre artıları var. Mesela zeta kapısının ödülleri bence daha değerli. İhtiyacınıza göre değerlendirip kararı siz vermelisiniz.

Keyifli forumlar.

4. Anarcyh

Anarcyh User

öylesine verdim ;D

peki zetayı kaç gg açarım son 21 parça

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Temmuz 2015
  5. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

İlk olarak alt alta mesaj yazmak yasaktır dikkatli olalım.

Ardından kaç parçaya açılır kesin bir bilgi veremeyiz ama en fazla 400gg ye açılır gibime geliyor.

İyi forumlar

•*Sehzade*• bunu beğendi.
  6. Anarcyh

Anarcyh User

kaçlı basarsam düşük bir ihtimale açılır

7. senberk99

senberk99 User

Ne herkülü kardeşim şuan yapman gereken tek kapı;Zeta
    Bence palla ile veya katlayıcı ile pwp de kutu toplayarak gg kasmalısınız sonrasında gglerinizi zetaya basın hatta zetadan gelen urileri de tekrar zetay basın.İndirim+vip alırsanız 1 gg =70 uridium olacaktır.Bence günde 5 saat giriyosanız oyuna 2 hafta boyunca her gün 5 saat katlayıcı ile pvpde kutu toplayın
    1saatte 12k uri(yakıta 2 k gider)
    1saatte 60-70 gg kasarsınız.
    5saatte 50k uri+300gg
    2haftada 4200gg+700 k uri aksarsınız.Sonrasında 1gg=70uridium olarak tüm uridiumlarınızı zetaya basarsınız+her zeta 50 k uri veriyo onu da tekrar zetaya basarsınız.Toplam 3zeta=4200gg + 700 k uriye 6-7 zeta açarsınız + zetadan 300k onla da 2 zeta açarsınız toplam 12 zeta yaparsınız.Bence mantıklı olacaktır.2 hafta boyunca hiçbişey yapmayın sadece kutu..Bu arada son 21 parça 350-450 gg arası açılacaktır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.