arkadaşlar sizce hangi gemi??

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve uzayl80 tarafından 14 Aralık 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. uzayl80

uzayl80 User

konu baslıgında belirtiğim gibi gemi kulanma konusunda kararsuz kaldım yardımlarınızı bekliyorum
    ageis vteryan+goli enforcer vs vs hepsi var + spearhead normali ve veteryan +,goli x +leno+citadel veteryan
    sizce hangi gemi tercih edilmeli lf3 ve kalkanlar full irisler full yardımlarınızı bekliyom ona göre bir gemi tercih edeyim valla can sıkıldıkca gemi değiştirip duruyom:):)

2. [rüya]

[rüya] User

ekipman durumu nedir..

3. uzayl80

uzayl80 User

kalkanlar lf3 ler hız hepsinden 30 ar adet gerci hepsini acıkartırmadan aldum

4. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.

Ekipmanınıza uygun olarak goliaht kullanıp kristallon kesebilirsiniz.

Veya Ageis kullanarak cubikon gruplarına katılabilirsiniz.

İyi forumlar..

5. [rüya]

[rüya] User

aegis veteran kasılmak için..savaş için aegis elit..elit yoksa hepsine tek çözüm veteran..

6. uzayl80

uzayl80 User

şuan zaten ageis veteryan kulanıyom konfi 1 de gemi ful lf3 irisler ful lf3 takılı böle devam ediyom jenaratör olarakda ful kalkan yüklü konfi 1 de
    citadel daha güçlü sankim diğer gemilere göre

7. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Bende gelişmekte olanlar için hep aegis derim.

Lf4,havoç herkül tamamlanana kadar aegisten vazgeçmeyiniz.

Bol şans ve keyifli kasılmalar.

İyi forumlar.

8. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Yapmak istediğiniz nedir,onları belirtirseniz,yardımcı olmamız daha kolay olur.

Mesela kutu toplamak,Paladyum toplamak için gemi soruyorsanız,hızlı olanları tercih etmelisiniz.

Yaratık kesmek,kapı yapmak için Aegis,Goliath olabilir.

Citadel ağır bir gemi olduğundan,ekipmanı zayıf gemiler,düşman tarafından kolay hedef olabiliyor.

Konfigrasyon olarakta,bir taraf full vuruş ve kalkan,diğer taraf ise gemide hız ve silahlar,Droitlerde ise yarı kalkan yarı silah olabilir.

Keyifli Forumlar.

9. prototip

prototip User

Kutu veya pala için hangisi olmalı hızlı olanlardan mesela ?

10. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Sizin için aegis gemisini öneririm.

Kamikaze 3 modülünüz de varsa aegis ile tek başınıza cubikon kesebilirsiniz.

Kasılırken çok işinize yarayacağından eminim.
    Kutu ve paladyum için tartarus gemisini tavsiye ederim. Şuan ki en hızlı gemi o.

Tartarusunuz yok ise pusat veya spearhead kullanabilirsiniz.

İyi forumlar.

11. uzayl80

uzayl80 User

ageis diyorsunuzda slotlarına baktınızmı ? 10silah 12 jeneratör slotu var deposu 4 bin alıyor golide ise 15 silah 15 de jenaratör slotlu var yani ageisde 23 silah takarsın maximum 8 tane iris dahil goliyede 31 tane takarsın citadelde ise 20 slot +550 darpe puanı var bu daha avantajlı değilmi kesilmesi zor bir gemi değilmi saldırı moduna silah ve irislere lf3 ful gemiye 20 tane kalkan takılı olsa sizce nasıl olur ama hızdan feragat edilcek malum en yawas gemilerden bitanesi citadel gemisi jenaratörsüz 240 yapıyor yetegini kulanınca 450 oluyo 10 saniyeligine

12. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Aegisin 12 değil 15 jeneratör yuvası vardır.

Silah yuvası 10 tane olabilir ama kendinize sürekli darbe puanı ve kalkan basabileceksiniz. Buda goliathttan eksik olan 5 lazer yuvasını amorti edecektir.

Tabii ki bu benim kendi fikrim siz katılmıyor olabilirsiniz.

İyi forumlar.

13. uzayl80

uzayl80 User

modum ageisi kulanıyorum şuanda ama yenileme süresi nana uzun geldi ageisde kalkan ve darbe yenilemesi o yönden biraz kararsızım ama citalde kafama yapmıyo değil hani 20 jeratör slotu var onun toplamda 360 bin kalkan gücü yapar irisler dağil+550 bin darpe puanı diğerlerinki düşük ageisle citadelin 4 bin deposu var

14. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Aegis Elitenin yetenek sürelerinin diğerlerine nazaran düşük olduğunu biliyorsunuzdur sanırım ve de isterseniz yetenek süresi kısaltan desteği alabilirsiniz.

Ama darbe puanım fazla olsun diyorsanız cidatel kullanabilirsiniz. :)

İyi forumlar.

15. uzayl80

uzayl80 User

modum bu citadelin savunması nasıl sizce daha kulanmadum o yüzden yardım istiyom ama ageisde hız bakımından iyi cabuk kutu topluyom onla kamufle olarak

16. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Cidatel gemisi yavaş bir gemi. Genelde toplu savaşlarda kullanılır.

Savunma gemisi tabii ama sizin ekipmanınızın da sağlamlığı bu savunmada önemlidir.

Yeteneklerinden biri aldığınız hasarı yarı yarıya düşürüyor ancak hareket edemiyorsunuz.

Gemisi sizden güçlü olan biri için o an ki hareket edememeniz düşmanınızın faydasına olabilir.

Benim fikrim cidateli kasılmak ve tekli savaşlarda kullanmak iyi olmayabilir.

Sormak istediğiniz sorular olursa yine buradayız. :)

İyi forumlar.

17. uzayl80

uzayl80 User

anladım modum saolun o zman hiç kafa karışdırmaya grek kalmadan goliden devam edeyim o zman yine eni yisi o gibime geliyor

JUPlTER bunu beğendi.
  18. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Kararınızı verdiğinize göre hayırlısı olsun diyelim.:)

Gerekli cevaplar verildiğinden konuyu kilitleyelim.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.