Destek Arkadaşlar sizce ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Hypnos. tarafından 25 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Hypnos.

Hypnos. User

Arkadaşlar eski haritada leonov ile saatte 4.000 gibi bir uri kasabiliyorum. Şu sıralar evde olduğum için sakatlığımdan dolayı 10 saate yakın bir süre oyunda olabiliyorum. yaklasık 2 hafta daha alçıda olucagı için bacagım 2 hafta daha bu kadar online süresi yakalayabilirim. Sizce 2 haftalık katlayıcı cekip pvp haritalarında kutu mu toplasam ? Günlük kaç gg ve kaç uri kasabilirim ? Yada saatlik ? Daha karlı olurmu sizce. Kolayca sıkılmam. Kasılırken petide acıyorum 5 tane 3. seviye radar oto yağma falan var 3. seviye ama o kadar cok etki etmiyor yaratık keserken cükü yaratık cöplerinide toplamak için yanıma geliyor. Herneyse sizce katlayıcı cekip pvpde kutumu toplasam? Ki zeta acmamda gerekicek palladiuma gidicem pala yerine bu kutu toplama işi katlayıcıyla daha karlıysa onu yapmak daha olur gibi.

2. Merhabalar,

öncelikle geçmiş olsun acil şifalar dileriz.katlayıcı fikriniz mantıklı geliyor.tam oran bilemeyeceğim ama katlayıcı ile ve bahsettiğiniz onlıne oyun süresiyle bir çok gg ve uri toplamanız mümkün diye düşünüyorum.

iyi forumlar

Son düzenlenen: 25 Haziran 2015
  3. Hypnos.

Hypnos. User

Teşekkür ederim modum. Yani 4k uriden cok kasarım ve gg olarakta palayı pek aratmıcak gibi olur mu modum ?

4. Merhabalar,

denemenizde fayda var.ayrıca kanufle olarak toplarsanız daha rahat olabilir.:)

iyi foroumlar

5. Hypnos.

Hypnos. User

Öyle yapıcam vega alıp teşekkürler modum bakalım cekelim o zaman 2 haftalık katlayıcı hadi hayırlısı :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.