Arkadaşlar Sizin Düşünceleriniz Nedir?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve andermo83 tarafından 22 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. andermo83

andermo83 User

Herkese Hayırlı Oyunlar,
    İndirim Sayfamda 330k Uri Cıktı Şimdi Sorum Şu İnd.+Vip Şeklinde Hepsine Kutu Alacağım,
    Soru İse Şu(tamamen Şans Fakat Tahminleri Merak Ediyorum)
    Zeus Günü Açılacak Hepsi
    942 Anahtar Oluyor Hepsi 4-1 4-2 4-3 De Açılacak
    Sebebi İse Apis Zeus Yok Apis 5 Parçam Var
    Tahmin Olarak Bana Bir Sonuç Gösterirmisiniz ? Sonuc Olarak Kaç Parça Ve Lf4 Cıkar Ortalama Tabikide...
    Bu Arada Okuyan Modlarım Korsan Kutusundan NE Çıkardınız Konusunu Okudum Ama Bu Sayıyı Hiç Görmedim O Yüzden Böyle Bir Konu Açtım,
    Cevap Yazan Arkadaşlara Şimdiden Tşk Ediyorum...

2. tahminen apis tamamlanabilir lf4 olarak yaklaşık 10-15 arası bulursunuz ,zeus olarakda 10-15 parça arası bulursunuz aşağı yukarı

3. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

uri vip cekicekseniz zeta yapin zaten kutu veriyor birikir zeus gunu gelene kadar.1 gunde olmazki asiri sansli degilseniz anca 4 seferde falan tmm lanir apis zeus falan lf4 ler zaman alir..ama 330 uri kutuya yatirilmaz .

andermo83 bunu beğendi.
  4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Apis açılır büyük ihtimalle 10 taneye yakında lf4 bulabilirsiniz zeusada 10 15 parça çıkabilir.Ancak lf4 hiç belli olmaz.

İyi forumlar

-RealMardin- ve andermo83 bunu beğendi.
  5. andermo83

andermo83 User

Peki Benim Zeta 0 Şuan Hiç de Yapmadım... 990 uri yaklaşık 13bin enerji oluyor 2 binden hesaplasak 7 kere falan acılıyor sizce değermi ? Yoksa Direk Kutu Mu?
    7 kapı sonucundada 1 kere acılsa veya 2
    10 Zeta Oluyor Bu Fiyata Kaba Taslak 10 Zeta mı 950 Kutu Direk Mi Daha Karlı Olur?
    Arge 24 8 İris Lf3 ful lf4 yok apis5 parca zeus 0 bu arada...

6. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

zeta uri cephane rutbe kutu arge vericek .1000 kutuda acsa ne lf4 ne aps ne zeus 1 gunde tmmlanmaz ...ilk zeta havoc verir 1 tanede epsilon yapn oda ilkinde lf4 verir..bos vakitte gg de toplayin pala yada kutu ...napcaniz havoc yokken apisi zeusu...zamanlna olur kardes hersey birbirini takip eder.gittikce guclenilir.

andermo83 bunu beğendi.
  7. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bir yerde sizin kararınız ancak zetada olur gibi havocta almış olursunuz.Ayrıca anahtardı arge dosyası vs bunlarda etkili olur.

Ancak dediğim gibi evdeki hesap çarşıya uymayabilir.

İyi forumlar

andermo83 bunu beğendi.
  8. andermo83

andermo83 User

Peki Arkadaşlar Söyle Yapsam Alfa 4 Parça Beta 9 Parca Gama 8 Parça Kaldı Ve Kronos İçin Son Kapılar(alfa4-4 beta3-3 gamma 1-1) olacak Dahada 3 Kapıya Basmak İstemiyonm İlk Bunları Acsam Kalanı Zeta Yatırsam Hem x2 x3 sab mermiside Gelir Yüklü Miktarda Bide Sıra Sıra mı Yapayım? Yani 1 gün Sürekli Uri Bitene Kadar Ard Arda Gireyim Mi Zetaya Aralıksız ?
    Ekipman da 8iris full lf3 24 arge 20 bo2 pet 15(slot ve herşey 3 lvl) citadel..
    Bu Gemi İçin (Citadel) Zeta Konfisi Ne Önerirdiniz ?
    Tasarımlar Güve Kalp Elmas Var

9. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

aegis olsa belkide citadelle yapilirmi agir gelmesmi kaapıya blmem kullananlar yazsin...birde kapilara gg toplayin arkadasim imkan varsa ,uriyi kapinin kalan kismi acmada kullanirsiniz ..kapida hazerfan yada seref tasarimi en iyisi aslinda ,aegisci olanlarda cok ama rutbe kasiyoz kapida seref tasarimi onemli bence.ve alfa kadar kolay bir kapi zaten cokta guc gerekmiyor.ben hergun girdim bi ara kizdim sabah aksam girdim te havoc tmm olasi bol sans umarim cobucak tmmlanir.

10. andermo83

andermo83 User

Tşk Cevabın İçin De Gemiden Memnunum Söyle Söylüm Agır Konfi de 4 hız atınca aegis ile aynı hıza sahip oluyor 300 oluyor hız normalde alfa beta gama yı 1 konfi hız diroit kalkan diğeri full hız diroit lazer şeklinde girdim güve ile sıkıntı cekmedim ama zeta içerisini bilmediğim için hız ayarını bilmiyorum :S

11. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

forum arama kisminda zeta yazarsaniz tecrube etmis arkadaslarin cokca yazilari var hangi tasarim konfi vs bilgi bulabilirsiniz

12. Nefes

Nefes User

Merhaba

Apis yok ise bence apis tamamlamak için X-6 haritasında arama yapabilirsiniz LF4 ve Zeus için ise önce 4-3 haritası daha sonra eski haritalarda arama yapılabilir 4-1 de de ara ara Zeus çıkartmışlığım vardır 960 kutuda en fazla bulunabilecek LF4 sayısı bence 7 olacaktır tabiki tahmindir umarım siz daha çok bulabilirsiniz.
    Bence kronos için acele etmemek gerekiyor çünki zaten ara ara yaptığınız kapılar ile tamamlayabilirsiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.