Arkadaşlar tavsiyenize ihtiyacım var

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve klonaskeri tarafından 19 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. klonaskeri

klonaskeri User

benim 3-4 gün içerisinde 120.000.000 credit kasmam lazım.Gemim:vega lvl 6 elimde başlangıçta verilen silahlar var 4 tane bo-02 kalkanı var.hiç droitim yok.Bu kadar kısa sürede bu kadar crediti nasıl toplayacam tavsiyeleriniz var mı acaba ?

2. lvl6 da o kadar kasman çok zor fakat x6 haritasına girebilecek kadar lvl kasarsan cubi gruplarına girersin ve başlangıçta verilen 100 kullanımlık ticaret droidi vardır. cubinin çöpünü toplayıp tivcaret droidi ile satabilirsiniz bana göre en hızlı yolu budur

3. kursat_822

kursat_822 User

onceıkle o kadar credı ıle ne yapacaksın cunku bu lvl de yardım almadan para kasman bıraz zor sana onerım leo ıle sıbo devo kes serı sekıld e sonra fulle 3-4 gunde hele bıde 6 lvl ıken bu esyalarla 3-4 gunde 120m kasman bıraz zor

4. 3-4 günde bu ekipmanla 120m kasamazsınız.

5. klonaskeri

klonaskeri User

gb2 serverinde yardım eden yok ki ne edeyim :(

6. Yeni başlıyorsan tavsiyem trde başla.Sonra pişman oluyorsun.

7. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Konu uygun bölüme taşınmıştır.

İyi Forumlar.

8. Çok sıkıcı olacaktır ama günlük 10k urıyi kutu toplayarak kasarsan 6 ayda lf3 ve bo2 leri tamamlarsın. Kimileri lf3 e uri vermeyi Saçma bulabilir ama bu seviyede credi kasmak zor.

9. Bence lf3 ve bo2leri uridium ile almak daha mantıklı.Çünkü creditsle aegis vb.diğer ihtiyaçlarımızı karşılarız.Herşeyi creditsle almaya kalkarsak çok zamanımızı alır.

10. Ben de öyle düşünüyorum da bazı arkadaşlar lf3 ve bo2 leri credi ile al diyebilir, ama unutmuşlar ki bu halde 1m zor kasılıyor. :D

11. 1m uri çek kutu aç helif gunu ful+ ful bo2 lf3 olurusn apis fln

12. X-6 da cubi kesenlere katilmalisiniz+copunu alip ticaret diroidi ile satin+skylabtan promerium atin,

13. klonaskeri

klonaskeri User

Arkadaşlar gb2 de iken 1 saat te full lf3 v bo2 yapıp iris fulleyen var.ben bilerek buraya geçmek istiyorum.Kafam rahat olsun sessiz sakin.Tr lerde oyun oynattıkları yok :(

14. 1 saatte nasil yapmislar acaba onu :) Urimi cekmisler?

15. İskandinavya 1 e gel.Gör ses seda yok bende ordayım :D İrisi 20m ye alıyosun.Lf3 ü fln 10m

16. Pardonda hesabı fulleyip sessiz sakin yerde napacaksın ? Talonlarla vs atarsın artık yada cubilere baskına gidersin, ha bi de lordakiumlarla pvp yapabilirsin tabi :D

17. klonaskeri

klonaskeri User

Ctiel almak istiyorum paymentini getirseler tekrardan alacam ama imkanı yok zor gelir diyorlar.Ne edeyim

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.