Arkadaşlar uridium u en verimli şekilde kullanmak istiyorum ??

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _Ŧยςк_tђє_รץรtє๓_ tarafından 11 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 6 LF4 Goli aegis wega spearhead ım var
    25 argeyim golide hezarfen var ötekilerde tasarım yok
    full hız kalkan 9 iris apisim var
    pette 3. seviye toplama + kamu var
    Kalp burgu uşuç düzenleri var credi ile satılanların hepsi var 200k civarı bir uridium var elimde ne yapmalıyım bilmiyorum pusat al diyen arkadaşımda var boş ver pusatı uri kalsın cerrah alırsın diyende var spectrum yada anahtar diyende kararsızım​

2. Ben olsam uriyi saklarım cerrah için baktın çıkmadı markete, kutu ile venom sentinel spectrum çıkarabilirsin .

3. Tasarıma vs. boşa harcama yapma bence indirim paketi çek(ve ya yayınlardan kod kap) ve Zeta'ya bas.

4. WolfWar

WolfWar User

Cerrah için biriktirmeye devam et çıkmassa spectrum al. Ya da zeta ya da kappa ya basıp lf4, hercules, havoclarını fulleyebilir. Ya da zeta yaparak havoclarını fulleyebilir ve arge ve korsan anahtarı elde ederek lf4 sayını arttırabilirsin. Kapıdan çıkan uriyide tekrarkapıya basarak şansın varsa bir kapı daha açabilirsin. Bu uriye tahminen 2 zeta açılır.

5. Sana tavsiyem indirim paketi + VİP ile 4-5 zeta açarsın o uridiuma hem havoc çıkarma şansın olur hem anahtar hemde arge dosyası yaparsın.
    Yok tasarım alacam dersende Pusat hiç alma Herculesler yok kalkanlar gelişmemiş 2 vuruşta kesilirsin aldığına pişman olursun hiç bulaşma derim.
    Cerrah dersen ne zaman çıkacağı belli değil diğer yetenekli tasarımlar dersende onlar sandık açınca içinden çıkabilir o yüzden onlarada boş harcama derim.

WolfWar bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.