Arkadaşlar Yardım Ederseniz Sevinirim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve messimel tarafından 16 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. messimel

messimel User

25mbfs internetim var adil kullanım koşulları gereği internetim sınırsız ama mbfs hızımın 5 katı kadar download yapabiliyorum yani 125gb geçen ayın 25 inde bu kotayı aştım ve download hızım 1mbfs ye düşürüldü ve 5 gün boyunca oyun oynayamadım sürekli bağlantı kopuyordu bu ay da aynı şey olmasın istiyorum sizlerden darkorbit ne kadar download yapar grafikleri düşürünce yaptığı download ne kadar azalır bunları rica ediyorum

2. normal şekilde 850mb yazıyordu fps yerinde ama bilmiyorum doğru mudur.

İyi oyunlar.

3. messimel

messimel User

atıyorum 1 saat oynamaya 20mb yapar gibi bir kotamı aşmamak için kullanabileceğim örnek verirmisiniz

4. Kardeşim benim bildiğim grafik ayarı internet kullanımını artırmaz. Ama daha iyi bilen biri vardır illaki.

İyi oyunlar.

5. Merhaba ,

Kotayı oyunu oynayarak aşacağınızı sanmıyorum. Fakat online video izleme vb. şeyler yapıyorsanız bunlar kotayı daha hızlı azaltır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.