Destek Arktik Venom Tasarımı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve samet-balaban tarafından 10 Ocak 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. [​IMG] Gemi Tasarımı Aldım ARKTIK Venom Buzul tasarımı hoşuma gidip aldım fakat oyun içinde efeck var gözüküp geminin sarı gözükmesi devam ediyor oyundan birden fazla cık gir yaptım fakat değişen bişey olmadı şuan buna yardımcı olursanız cok sevinirim. ( TR-4 )

Son düzenlenen: 10 Ocak 2021
  2. 7091

7091 User

Geçmiş olsun... 2D'de buzul görüntüye sahip lakin 3D böyle... Zamanında ben de aynısını düşünüp almıştım :) kesinlikle oyunun el geçirmesi gereken bir konu bir nevi insan kandırmak gibi bir şey bu sinir bozucu.

samet-balaban bunu beğendi.
  3. ben bu gemiyi kutudan çıkarmıştım kesinlikle bu gemiye uri vermem beş para etmez

4. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Bir sorun bulunmamaktadır. Görsel olarak 3 boyutta böyle görünmektedir. 2 boyutta ise tam olarak buzul şeklinde gözükmektedir.

İyi forumlar.

5. Ozaman geminin acıklama kısmına böyle bi yazı yazı knak :D o kadar uri boşuna gitti başka bişey değil yani xd