Artemis Admin <3

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ImStillNotHappy tarafından 5 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Artemis admin<3 bi̇r admi̇n vardi hatirlamaniz i̇çi̇n söyledi̇m bu tabi̇ri̇ i̇smi̇ artemi̇s admi̇nli̇ği̇ birakti di̇yolardi forumda hala admi̇n olarak gözüküyo

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 May 2020
  2. Artemis Admin <3<3<3<3

Son düzenlenen: 5 May 2020
  3. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Konu başlığınız ve mesaj içeriğiniz tarafımca düzenlenmiştir. Forum Kuralları gereğince tamamı büyük harf kullanımı yasaktır, lütfen bu kurala uyunuz. Forum içerisinde kullandığını uslübunuza özen göstermenizi talep ediyorum.
    Artemis adminimiz görevini bırakmıştır. Forum içerisinde mesajları silinmemiştir. Kanal üzerindeki mesajları halen geçerlidir.

İyi Forumlar.

4. oooooooo artemis adminin hala sözü geçiyo sanırım forumda falan ;D

5. ÐerÐo

ÐerÐo User

artemis admini severdim yav neden bıraktı adminliği bizi anlayan bir admindi onun adına üzüldüm vala :(

6. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Forum Kuralları gereğince;
    Bu üslubunuz hiçbir şekilde kurallara uygun olmadığı için tarafımca düzenlenmiştir.

İyi Forumlar.

ImStillNotHappy bunu beğendi.
  7. kimine abi dedim kimine kardeşim :D