Artemis Admin

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve slimshady7070 tarafından 8 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Artemis adminimizle nasıl görüşebilirim kendisiyle konuşmam gerekiyor nerede ve nasıl ulaşabilirim kendisine

2. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Support üzerinden ticket atarak yazabilirsiniz.

3. Supportla uğraşma, sanırım konu mühim bir konu. Aciliyeti var gibi, sen hiç supportla uğraşma direk 118 80'ni ara,Artemisi istiyorum hatta de bağlıyolar.

Sempatik.57 bunu beğendi.
  4. :D

5. Benden de selam söyle lütfen .

6. Sen bu yazdıgınla komik oldugunu mu sanıyorsun? Belki oyunda bazı klanların kullandıgı bi açıgı biliyorum bunu güvenebilecegim birisine bildirmek istedim ki supportakilerde yardımcı oldular böyle bilip bilmeden beyin yaşınızı belli edecek espiriler yapmayın.

7. Neymiş açık?

8. Allah senden razı olsun biz darkorbit ailesini bir açıktan daha kurtardın, yaşa SEZAR :eek:

Birde bilip bilmeden yazmış Hey Allahım Hey, kimlerle oyun oynayıp kimlere oyun açıklarını gösteriyorsun :confused:

9. dükkanına git ya nerede diye sormuş bide :)

10. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

@-ThyPhon- un dediği gibi support üzerinden bilet açmanız gerekiyor.

Konunun başka cevabı olmadığı için ve konunun amacı dışına çıkılmaması için konuyu kilitliyorum.

İyi forumlar...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Ocak 2018
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.