Bug / Oyun hatasi ARTEMİS Adminim Lütfen İlgilenir misiniz ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ONURBEY tarafından 21 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ONURBEY

ONURBEY User

İyi akşamlar;

Son zamanlarda sabaha karşı, gemimde bir hareket olduğunu gözlemledim.
    Az evvelde açınca gördüm ki, Ben oyunda iken, desteklerin işlemesi gereken zamanın, maalesef oyunda olmadığımda da işlediğini farkettim.
    Bu sadece desteklerde oluyor. başka hareket yok, seyir defterinde.
    Sizlerden ricam kontrol edin bakalım, sanırım bir bug oluştu ve destekler, gerçek zamanlı işliyor.

Gece 00.11 de oyunu kapattım, sabaha karşı bu destekler otomatik olarak alınmış.
    Sadece bugün değil, ilk zamanlar önemsemedim, ama bugün 5 destek birden alınınca, bug olduğunu düşündüm.
    Saygılarımla.

2. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba,

Konu hakkında support ile iletişime geçerseniz gerekli incelemeyi yapabilirler.

İyi forumlar...

3. ___Nemo___

___Nemo___ User

• yuncuların, klanlarını kullanarak rakip oyunculara saldırıp şeref puanı kaybetmesine neden olunan bir açık kapatıldı.
    • Klanlar sayfasındaki klan listesi artık gözükmekte. sımdı nasıl olcak klansızken dıyelım kesrsek artımı vercek yan yada klansızlar adama sıkılmıcakmı bunu acıklarmısnız tam olorak

• Oyuncuların, klanlarını kullanarak rakip oyunculara saldırıp şeref puanı kaybetmesine neden olunan bir açık kapatıldı.
    • Klanlar sayfasındaki klan listesi artık gözükmekte. bunu yan

4. Mesela Vİp aldım diyelim 1 haftalık aşağıdaki yöntemleri takip ederek abonelikten çıkman lazım yoksa kredi kartından çektiysen kredi kartına çeker.

Uridium > Abonelikler > Statü iptal ' den iptal etmen gerekir.Yoksa sürekli olarak paketin yenilenir otomatikmen.

5. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba,

Arkadaşımız destek aboneliğinden bahsediyor.

İyi forumlar...

6. ONURBEY

ONURBEY User

Evet destek aboneliği bu dediğim; eğer bu desteklere abone isen ve geminde yeterli uridıum varsa, otomatikman yenileniyor.
    Ama sorun bu desteklerin, gerçek zamanlı olarak işlemesi ve gemim açık değilken bile otomatik olarak alması.
    Saygılarımla.

7. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba,

Cevabı yukarıda vermiştim gözden kaçırmışsınız sanırım.

İyi forumlar...

8. ONURBEY

ONURBEY User

İyi akşamlar;

Uridıumlarım gidiyor; bu nasıl iştir, supporta başvurdum.
    Şimdi yine girdim, durum aynı.

Benim öğrenmek istediğim; bu durum herkeste var mı, sadece bende mi ?

Saygılarımla.

9. Kardeşim o senin güçlendirci yani desteklere abone olmuşsun dükkandan iptal et etmessen destek bittiğinde tekrar alır

10. ONURBEY

ONURBEY User

Tekrar bir daha incelersen, sorunun abonelik olmadığını göreceksin. Sorun desteklerin gerçek zamanlı işlemesi, ben oyunda yokken, sabaha karşı satın alınıyor.
    Muazzam uridium harcamış.

Saygılarımla.

11. Arsemia

Arsemia User

Sporta yazarsanız sorun varsa düzeltilir buradan birşey yapamazlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.