artemis adminin dikkatine

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GOBLİN76 tarafından 27 Temmuz 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. GOBLİN76

GOBLİN76 User

öncelikle merhaba

daha önce takımda kısa kısa aralıklar darkorbitin başladığı günden bugüne değin kısa kısa aralıklarla takımda bulundum... tarihlerle aram pek iyi değildir ama olaylar aklımda. size en son takımda olduğumda yaşadığım bi olayı anlatayım.

gece görevindeyiz sohbet falan ediyoruz ts'de yanlış hatırlamıyosam 6-7 ay oldu. neyse chate bakıyorum tr serverlerinde birindeyim biri görüşmek için özel oda açtı ve beni çağırdı tabi cm'lerin özel odaya girmesi yasaklandım ne kadar saçma :) ressam gece takımın başında neyse odaya girdim ressam hemen geldi odaya. konu kuiper bugu adam kuiper bugunu şikayet edecek. ressam hemen odayı kapatıp ts'de karşısında yakın arkadaşı yada ufak bi cocugu azarlarmış gibi bi güzel azarladı beni. sonrasında oyuncuya tekrar oda açmasını ve konu hakkında detaylı bilgi vermesini istedi.. ne hakla bunu isteyebilir hala anlamıyorum. bu onun yetki alanında değil bugları supporta bildirmesini isteyebilirdi, neden yapmadı işine mi geliyordu??

bir olay dedim ama aklıma bişey daha geldi..
    yine ts'deyiz üst bi yetkili var odada adını tam olarak hatırlamıyorum ama şeflerden biriydi gemileri kurcalayabilmesi yetkisi olan biri.. daha önceden cm'lerden bir kaçını gizliye attıgını öğrendim. sabah resetine yakın saatte gemileri gizliye atıp orda kalmasını sağlıyordu.
    bu nasıl olabilir ? sizler sistemden bunu göremiyo musunuz adminlerin neler yaptığını?

ayrıca skype'de grupta sohbet ederken bazı adminlerin haksız kazanç elde etmek için bir takım yollar içinde olduğunu söylemiştim. birileri bu durumdan kaygılandı ve mesajın üstünden yaklaşık bir gün geçtikten sonra beni size şikayet ettiler ve siz ve yanınıza aldığınız can adında bi adminle beni bi güzel azarlayıp sohbetten çıktınız? ne dediniz belki hatırlarsınız? takımızda haksız kazanç elde eden kimse yok daha önce olmuş olabilir ama suan böyle bir durum söz konusu olamaz bu konu bir daha açılırsa olacaklara katlanırsınız vs vs vs..

ben size hala söylüyorum takımınızda hala haksız kazanç elde eden, tanıdıklarına kıyak geçen bir ton yetkili var.
    hastalıgım nedeniyle takımda kısa süre bulundum ve farkettiğim hersey gece vardiyasında yaşandı. öncelikle gece takımını incele altına alırsanız neler olduğunu görebilirsiniz.
    cm'lik yaptıgım süre içinde gemime hiçbir ek gelmesi gerekte yoktu..

takımda yine bulunmak isterim bişeyleri size gösterebilmek yardımcı olabilmek için ama bilmeniz gerekir ki yine hiçbir ek istemiyorum ki yine düzenli bir görev içinde bulunamam rahatsızlığım sebebiyle bir müddet şehir dısında kalmam gerekcek ara ara panele girip yardımcı olabilirim diye düşünüyorum.. sizler kadar bende bu oyunun düzelmesini haksızlıkların önüne geçilmesini istiyorum.

eğer yararı olacaksa tr6 paşa klanının gemilerini inceleyin çoğu oyuncunun gemisi gizlide ve hatta bir kaç hangarları gizlide aralarında emek sarfederek gizliye giren oyuncular var yok değil bunu inkar edemem ama sahit olduğum bir olay var bir telefonla gemisini yarım saat içinde gizliye sokturan oyuncuları da biliyorum..

sizden yana kuşkum yok. sizden pek haz etmem sebebini üstte yazdığım haklı oldugum halde onca insan arasında cocuk azarlarmış gibi skype'de beni küçük düşürmenizdi. başka bir neden yok. siz kuzey ve çağın admn hala görevde mi bilmiyorum ama bu sistemi düzeltebilecek 3 kişisiniz. emin olun sizden başkası kendi yararları için hareket edeceklerdir..
    cevabınızı bekliyorum

sindbadmoscow. bunu beğendi.
  2. GOBLİN76

GOBLİN76 User

tepkinizi, cevaplarınızı merakla bekliyorum.