artemis adminin dikkatine

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ____кяαℓ____яєѕт® tarafından 17 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 1.bugün artemis admin konusunu açmış olduğum konuma cevap vermiş bende birkaç şey yazmak istedim ama herzaman ki gibi konuyu acil bi şekilde kapatmış.
    artemis admin paylaşmış olduğum fotoğrafın bigpointe ait olduğunu söylemişsiniz yani sizin deyiminizle ''ÇALINTI''ymış şimdi çekilişe katılanlar arasında fotoğrafı bigpointe ait olan arkadaşlarda var örneğini atabilirim.
    2.arka plan uygulamasının tesadüf olduğunu söylüyorsunuz ne tesadüf ki bu değişim çekiliş sonuçlanmadan önceki akşam oluyor,neden bu tesadüf önceden olmuyorda o akşam oluyor oda ayrı bi gariptir.
    3.fikir hırsızlığın ne olduğunu sizden öğrenecek değilim madem bu konuda çok bilgi sahibi iseniz oyun yönetiminde değilde türk dil kurumunda çalışmanız daha doğru olacaktır.
    4. 1. çıkan arkadaşın fotoğrafıda bigpointe ait yani yine sizin deyiminizle ''ÇALINTI'' çekilişe katılanlar arasında resmi bigpointe ait olan arkadaşlarda var örneğini atabilirim.
    5.ve son olarak çekilişe katıldığım fotoğraf son başvuru bitmeden kaldırılmıyorda sonuçlar açıklanmadan önceki akşam kaldırılıyor(ilk defa çekilişe katılmıyorum başvuru esnasında uygun olmadığı zaman moderatörler tarafından kaldırılır veya kişi uyarılır)
    hepsini okumanız dileğiyle...

Son düzenlenen: 17 Kasım 2018
  2. Artemisin işi o konuları durduk yere kitlemek.

3. İstifanızı bekliyoruz artemis adminim :)

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,
    1. Konu kapatılma nedeni bence açık bir şekilde belli, ama yinede siz bilirsiniz. Diğer çalıntı imajlar da yarışmadan elenmiş, diskalifiye olmuştur.
    2. Bigpoint'e ait bir imaj dosyasının kullanımı mı size garip geliyor ?
    3. Madem bu konuda çok bilgi sahibi iseniz X da değilde Türk Dil Kurumunda çalışmanız daha doğru olacaktır.
    4. Yarışmada değerlendirilen tüm resimlerde Bigpoint'e ait olan .png formatlı dosyalar kullanılmış. Bu durum tamamen normaldir. Bu renderlenmiş resimlerin kullanımına karşı değiliz, daha önceden resmi olarak paylaşılan resimlerin veya başka birinin çalışmasının izinsiz şekilde kullanımına karşıyız. Çalıntı resimler değerlendirmeye alınmamıştır.
    5. "Yarışmada kullanılan tasarımlar eğer çalıntı çıkarsa o kişi(ler) otomatikmen değerlendirme dışı kalacaktır." fotoğraf kaldırılsa bile sonuç değişmeyecektir ve genel kontrolün başvurular bittikten sonra yapılması bence gayet normaldir.
    İyi forumlar.

5. Katılıyorum .

6. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

"+1" şeklinde mesaj yerine fikrinizi daha açık şekilde belirttiniz.

İyi forumlar.

7. Oldumu paradoks

8. kardeşim birincisi şuan kazanan kişide zaten oyun dosyalarını kullanmak mecburyetinde kimse oturup karakter çizmekle uğraşmaz maaşlı çalışmadıktan sonra veya para karşılığı olmadıktan sonra yani o kadar abartmana gerek yok suan ana sayfadaki karakterlerde bp nin karakterlerini kesmis guzel bir korografi yapmis çalıntı derken adam hiç emek vermediyse sağdan soldan aldıklarıyla ( tamamen ) yaptıysa çalıntı olur burda bi sakınca yok yani ayrıca artemis dediğin kişi maaşla çalışıyordur buyuk ihtimal yani oyle hemen istifa mistifa kafana gore çekip gidemezsin bugun hepimiz çalışıyoruz düşün bakalim işten çıkarsak naparız diye başka bir iş bile bulsan bir ay açık vericeksin veya birikiminden kullanıcaksın kaldiki bu oyun senin hakkini gaspetse bile tr deki hiçbir yonetici bu konuda sana mudahale edemez ve bundan sorumlu degildir cunku oyunun sahibi onlar değil. bende alman kaynakli bir sirkette calistigim icin tek bir kelime bile etmiyorum konustugumu elli kere dusunuyorum sen dusun... bizim soylediğimiz modlar surekli sabirli olun deyip duruyor onlarda tabi bunu bizi dununerek soyluyor ama insan ister istemez sinir oluyor başka bir sebebi yok.

9. ben istifa etsin diye bşy söylemedim ki? artemis tartışmaya açık değil ben hertürlü eleştireye tartışmaya açığım oda aynısnı söyleyebilir mi?

modum sizden ricam 2.sorumu tekrar okuyun lütfen!!! işin garip tarafı o geçici olarak seçilen fotoğraf yarışmaya katıldığım fotoğraf :confused:

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Kasım 2018
  10. lllecelll

lllecelll User

+1

11. +1

12. +1

13. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Lütfen ard arda mesaj yazmayınız, mesajlarınızı birleştirdim.

Efendim sizin yarışamaya katıldığınız resim Bigpoint'in çalışanlarının hazırladığı bir resim dosyası, bunu kullanmak isterlerse tabi ki de arka plan olarak kullanabilirler. Sizin yarışmaya katılmak için kullandığınız resim (ç)alıntı idi, yani siz yarışmadan elendiniz. Umarım açıklayıcı olabilmişimdir.

İyi forumlar.

14. modum ya ben sizi anlamıyorum yada siz beni anlamıyor veya anlamak istemiyorsunuz. neyse buraya günlerce yazsam kim kaale alacak sanki kilitleyin konuyu gitsin.

15. Bonibon

Bonibon Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.