Artemis adminin dikkatine

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ferfer1223 tarafından 30 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ferfer1223

ferfer1223 User

Error 98 hatası veriyor çarıma giremiyorum banladığını zanetmekteyimüye id mi server mı vermek istiyorum. Supporta yazmama ragmen bir bilgi almadım. Haksız yere banlıyorsunuz bari bilgilendirin o kadar emeğimiz ve harclıklarımızdan artırdığımız paralar var

.Paradoks. bunu beğendi.
  2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Konu başlığının tamamını büyük harfle yazmak yasaktır. Tarafımca düzenlenmiştir.

Size bu konuda en doğru cevabı support ekibi verebilir. Lütfen onlardan gelecek cevabı bekleyiniz.

İyi forumlar.

3. ferfer1223

ferfer1223 User

Phonix, artemis veya alpha adminlerinden birine ulaşmam lazım bu pushing sorunundan bir tek ben müzdarip değilim ulaşma imkanınız varsa yönlendirirmisiniz

4. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Supporta yazdıysanız gelecek cevabı bekleyiniz lütfen.

İyi forumlar.

5. ferfer1223

ferfer1223 User

Do türkiye banlamayı yapıyor lag olunca Almanya sorumlu Bot olunca Almanya sorumlu biz haksız yere banlanınca bekle. Do türkiye ekibi başta artemis olmaz üzere ayrımcılık yapıyor. Tr3 De tosun paşayı nasıl kurtardığı ortada iken savaş oyununda adam kesince banlatıyor çarı artemis gelsin konuşacağız tüm forum önünde

6. Mr.User

Mr.User User

FerFer öyle deme. :)

Bak şimdi milletin rahatını bozacaksın:)

7. bazı adminlerin görev zamanı doldu galiba önceden yaptığımız şeyleri yaptırmayın bana

8. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bazı uygulamalar (örneğin: pushing) cezası Türkiye ekibi tarafından verilebilmektedir, lakin bot cezaları için yetkiye sahip değillerdir. Haksız yere banlandığınızdan eminseniz lütfen support ekibinden tekrar inceleme talep edin. Forum üzerinden sizlere yardımcı olmayız.

Ne demek istediğinizi anlamadım? tehdit mi ediyorsunuz ?

9. sindbadmoscow.

sindbadmoscow. Community Team Team Darkorbit

Delinin biri kuyuya bir taş atmış 40 akıllı çıkartamamış :D ne diyim yani, hala yalan konuşmaktan utanmıyor ve sıkılmıyorsanız benim artık yapabilecek birşeyim yok. Tosun Paşaymış.. Çok afedersiniz ama artık baydı bu konu, bize gerçeklerle gelin yalanlarla değil..

Para harcıyor olmanız bizleri ilgilendirmiyor, size de ayrıcalık tanımıyor. İster 1 TL verin isterseniz milyonlar verin bunun hiç bir önemi yok. Harcadığınız paralar kendi zevkiniz için hesabınızı hırslarınıza göre geliştirmek için harcadığınız paralardır. Yani para harcıyorum vs diyerek diğer oyuncularımızdan daha üstün olduğunuzu düşünmeyin.

Hesabınıza gelince herkes gibi biletiniz sizin de mutlaka cevaplanacaktır. Forumdaki arkadaşlarım bunu bilmez zaten bunu soracağınız yer de burası değil. Ben de ezbere birşey söyleyemem. Destek size söyler neden ban aldığınızı eğer ban aldıysanız. Hesabınıza ne zamandır giremiyorsunuz bilmiyorum ama uzun zamandır girmediyseniz Hold'a da düşmüş olabilir, bunlar hep bir olasılık dahilinde olan şeyler.

Ayrıca hala anlamamakta ısrar ediyorsunuz BOT BANLAMALARI DA ATILAN BANLARIN AÇILMASI DA BİZİM YETKİMİZ DAHİLİNDE DEĞİL. Ne zaman anlayacaksınız merak ediyorum gerçekten, ama belki de anlamak işinize gelmiyordur. @ferfer1223

@=»‡DEVRAN‡«=• ; ne yaparsınız acaba? neler yapabilirsiniz acaba? Yapacağınız şeyler karşısında biz elimizi kolumuzu bağlayıp durur muyuz acaba?

Konuyu kapatıyorum çünkü gerekli cevap verildi, uzamasına da gerek yok.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.