Geri bildirim Artemis Dikkatine

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™-»Łєgєηđє«-™ tarafından 12 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayın Community Team

Bir çok konuda sorunlarımızı ilettik ama çözüm konusunda bir ilerleme kaydedemedik.
    Sizden tek bir isteğimiz var lütfen server birleştirmelerini durdurmanız konusunda Almanya bigpoint ekibinize rapor yazmanızdır.

Sizin hakkınızda forum Modlarımız tuttuğunu koparandır dediler. Lüfen bu konuda koparın.
    Oyuncularımız teknik bir hatadan dolayı oyun oyunu oynayamaz oldu ve bir çoğu bilmeden gemileri sıkıştı.
    Sizden den sıkışan gemiler için rapor ve server birleşmelerini durdurmalarını isteyin bizde isteriz birleştirmeleri ama oyun hatadan geçilmiyor.
    Bir ekip daha bırakıp gitmeden adımlarınızı bekliyoruz

Ezmoce07 bunu beğendi.
  2. Merhaba,

Öncelikle forumda supportla yazıştığınız mesajları paylaşmayınız mesajınızı düzenledim ayrıca Artemis Adminin dikkatine tarzında konu başlıklarıyla konu açmayınız. Forum kurallarına aykırı bir durumdur ,tekrarı halinde cezai işlem uygulanacaktır.
    Oyuncularımızın çektiği sıkıntıların bir çoğunun farkındayız ve sizleri anlayışla karşılamaktayız.
    Teknik sıkıntılar rapor edilmiştir. Merkez Ekibin bu konuda ki sıkıntıları gidermesini beklemekteyiz.
    Sizden ricam biraz daha sabırlı olmanız olacaktır.

İyi forumlar.

3. Yazdığım konuyu neden düzeltiyorsunuz ben supportla olan konuşmamı yazmadım dalgamı geçiyorsunuz yada metnimi tam olarak okumadınız mı ?
    Ne yazmamı bekliyorsunuz Artemisin konusu paylaştım onun görmesi için acılan bir konu bu konuda ceza işlemi varsa lütfen forum kurallarında belirten maddeyi de atarsınız

Ezmoce07 bunu beğendi.
  4. Lütfen dikkatli okumanızı ve forum kurallarını mesajlarınıza eklemelisiniz.

Konumu eski haline getirdiğin için teşekkür ederim.

5. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Küçük bir yanlış anlaşılma olmuş, insanlık hali. Mesajınızı düzenledim.

Şimdi eğri oturup doğru konuşalım. Server birleşimlerinin durdurulması söz konusu olamaz.

Malum sorunlardan bizlerde müzdaribiz tabiki ama merkez ekibin önceliği server birleşimleridir.

Biraz daha daha sabır gösterin. Serverlerin çoğu birleşti. Umarız kısa zamanda bu sorunlarda biter.

İyi forumlar.

6. Daha ne kadar birleşecek server bilginiz var mı?

7. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

16.10.2018

• Asya 1 - Global Avrupa 7 ( Daha önceden iptal edilmişti)
    • Global Amerika 5 - Global Amerika 1
    • Global Amerika 4 - Global Amerika 2
    • Amerika 1 - Amerika 2

Bunlar birleşme bakımından son olan serverler sonrasında başka kalmıyor.

Keyifli Forumlar.

8. İyi valla daha sonra genel sorunlara yönelirler.

HASAFET. bunu beğendi.
  9. Merhaba,

Sunucu birleşimlerinin bitmesiyle beraber sorunların tamamen düzeleceğini düşünüyoruz.
    Dün açılan test sunucuda bir takım teknik problemler üzerinde çalışılmıştır.
    Yakın zamanda olumlu sonuç vereceğini düşünüyoruz.
    Anlayışınız için teşekkür ederiz.

İyi forumlar dilerim..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.