Artemis.'in hareketini ayakta alkışlıyorum.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _texas21_ tarafından 20 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. _texas21_

_texas21_ User

Merhaba Pilotlar,

Son günlerde neredeyse hiç canı olmadan kamufle olarak korsan avı etkinliği için uğraşan oyuncuların kendilerini öldürmesini bekleyen, bunu defalarca tekrarlayan ve bu sayede rakip oyuncuların şeref puanı kaybetmelerine neden olan veya onları pushing yaptıkları için ihbar eden birtakım oyuncularla karşılaştık. Bu tip davranışlar sergileyen oyuncular ve uyguladıkları tutumlar incelenme aşamasında olup bu davranışta olan oyuncular ilerleyen günlerde cezalandırılacaklardır.

Bigpoint Darkorbit Takımı.

İşte bizim beklentilerimizde tam bunlar adil olduğunuz sürece sizi alkışlarız.

2. Üzgünüz ama biz sizinle aynı görüşte değiliz tr takımından memnun değiliz. tek sıkıntı bu değil dostum 2 senedir (aynı gruptaki )oyuncu akıllı bomba ve pet attığında sana eksi şeref yazıyor defalarca supporta yazdık sonuç malesef sonuç yok.
    daha çok sıkıntı var hangisini yazalım.

3. yasin01

yasin01 User

Nasıl yani adilleşmeye çalışmaları yok mu demişsiniz zannedersem aynı fikirdesiniz ama son olaydan bahsetmiş.

4. gec kalınmış bir şey ben cok öncesinden söyledim olayın kötüye cekildiğini ama Artemis abla hiç oralı olmadı, giden tp şp mi bile kabullenmiyorum halen ama o olaylara hep ingiliz kalıyor

5. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Konun orjinali burada.

Korsan Avı Etkinliği

iyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.