ARTEMİS

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve #MoKKa tarafından 3 May 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. #MoKKa

#MoKKa User

Sayın Artemis benim kimseyi kandırmaya niyetim yok ve yalan borcumda yok .Yaşımı almış biri olarak özgür iradeli bir millet var onlar neyin doğru neyin yanlış oldugunu görüyor . Ah sizde bir de forumda dil döktüğümü ve supportada aynı şekilde yazdıgımı belirtmek isterim . Hatta diğer darkorbit oyuncuları giib benimde aynı cümleleri sarfetmeme rağmen sırf verilen eleştriler hoşunuza gitmediği için konuyu kitliyorsunuz .

1. "PARAN VARSA BANLANMAZSIN" Doğruluğu . Öyle olmasaydı konuşmazdım bile . Hala da savunuyorum bu benim düşüncem saygı duymalısınız ve rastgele asla da söylemem . eğer öyle birşey olsa şu anda oyuna en fazla para harcayan bir kaç oyuncuyu banlamamış olurduk BİRKAÇ güzel örnek peki size banlamadıgınız yuzlerce ornek vereyim ? Siz sadece birkaç. Hayır biliyorum niyetimde çamur felan atmak değil .Gerçekleri duymak neden hoşunuza gitmiyor ? Neden bir defada iğneyi bize değilde kendinize batırmıyorsunuz ?Forumda açılan artık konuların %80 i sitem ve oyun sistemini eleştiri şeklinde konular açılıyorsa burda kim haklı konuşuyor kim haksız özgür irade karar verebilir diye düşünüyorum .

2.BOT KULLANICILARI:Bot kullananlara Türkiye,Almanya,Amerika,İngiliz..vs. hangi ülke destek birimi olursa olsun dokunma hakkı yoktur. Bu banlamalar sistem tarafından yapılır. Bunu defalarca söyledik hala önümüze aynı şey ile geliyorsunuz.

Gülüyorum sadece ve benim gibi onlarca kullanıcı .Kardeşim evet destel birimi banlar doğru ama bu sistem nasıl bir sistem anlatsanıza bana var ona yok gibisinden bir sistem olunca bi yerden sonra millet sisteme SİTEM ediyor .Bunu defalarca söyledik siz haala kendi bildiğinizi söylüyorsunuz .

3.BUG KULLANIMI:bazı bug'ların kullanımlarının tespiti çok kolaydır .Bu şekilde gelen bug kullanıcıları olduğu zaman bize verilen yetkiler dahilinde gerekli cezalandırmalar yapılıyor. Ancak bazı durumlarda bizler sadece raporlamakla yükümlüyüz. Yani dokunamayız.

O kadar güzel yazmışssınız ki tam benim konu . Bakın hadi tespit yapamıyor sizin harika sisteminiz . Peki kardeşim biz uğraşıyoruz tamam mı böyle en ince detayına kadar video çekiyoruz size atıyoruz yetersiz diyorsunuz :D Ya siz oyun oynamadınız yada bizler oyunu bilmiyoruz botun noldugunu bugun noldugunu bilmiyoruz .Veya gördüklerinizi görmezden geliyorsunuz .Şuan bu oyunu yeni başlayan dahil o videoları arkadaslar izlese adamın bot oldugunu anlamaycak sanırım tek merciii supporttur .

4. YABANCI SUNUCUDA OYNAYANLARIN TR DESTEK İSTEMESİ:Hala klasik cevaplar veriyorsunuz .kusura bakmayın ancak buna yetkiniz var ancak insanlara tickette acıklarsınız sadece.Hani ben yaşamasam bizzar bu olayı inanacağım size cidden . GLOBAL sunucular abd meksika 58 serverada yetkiniz tam olarak olmasada bağlısınız .Kusura bakmayında o oynadıgım destek birimiyle anlasamadıgım için sizleri rahatsız ediyorum .Anlaşabilseydik zaten buraya yazma gereği bile duymazdım .

Sonuç Olarak:Benim cezam pushing bazlı oldugu söylendi kapatılınca simdi nasıl değişiyor ?Ben inkar etmedim zaten hesap geçmişimi ancak ben 10. yılım oluyor DO da geçmiş bana bakılarak hesap kapatıp sonra ayy siz bu hatayı yapmıssız diye sınırsız kapatılan .Lütfen sizlerde beni zor durumda yalancı durumuna düşürüp yanıltmayın milleti .Bakın hesabımla uğraşmış olabilirsiniz ancak ben ekstra bir durum istemiyorum .Haksızsam açtırılmasın zaten ancak bu sebeplerden kaaptılınca s,zaten haksız bir durum Artemis .Ben size örnek vereyim nick , bug, pushng banı oldugu halde tekrardan pushing banı alıp sınırsız almayan .Emin olun herkese aynı yaptırım uygulansa bu kadar kişi bu oyunu bırakmazdı. Sizin savundugunuz o sistem sayesinde botlar cogaldı haksız kazanc cogaldı .Siz hala sistem diye milleti kandırın Ancak oyuncularda artık anladı verilen emeğin karşılıgının olmadıgını .

Şu ana kadar bir sıkıntım oldugunda kendi destek birimime zaten yazdım .Ancak bu durum sizde biliyorsunuz ki başka .Diğer arkadaşlara gelince onlar bana bağlı yorum yapacak kadar baglı değiller bana kendi özgür dusuncelerini yazdılar bazılarıda bizzat kendi yaşadıkları sorunları yazdılar ve yalan birşey konuşuyorsam haklısınızda ancak bu şekilde bana karşı bu şekilde yorum yapmanız cidden doğru değildir .

Ne yazık ki herkeste biliyor ki görünen köy klavuz istemez .

Zulme sessiz kalmak zulme ortak olmaktır.

Darkorbit insanlara zulmediyor ve sömürüyor .

Hepinize saygılar iyi oyunlar dilerim ...

2. Merhabalar

Oyuncuların hiçbir kriteri (özellikle ne kadar para yatırdığı) bizi alakadar etmediği gibi vereceğimiz cezalarda hiçbir değeri yoktur. Sonuçta bir ceza varsa sorumlusu oyuncunun kendisidir.

Bağlı olduğunuz sunucunun oyun ceza sistemi ve destek birimi farklı işliyor diye niye bizi karalama peşindesiniz. Amacınız nedir? Bu konuda itirazınızı bağlı bulunduğunuz destek birimine yapmalısınız. Global sunucularda sadece Türk oyuncular üzerinde yetkimiz var. Ancak sizin oynadığınız sunucu yerel bir sunucudur. Bahsi geçen yerel sunucuda bizim yetkimiz bulunmadığı için herhangi bir işlem yapmamız mümkün değildir. Global EU ve Global USA sunucularını oynadığınız sunucular ile karıştırmayın. Yerel sunucularda sadece o ülkeye ait destek ekibi yetkilidir. Biz sadece kendi ülkemizdeki sunuculardan ve Global Sunuculardaki Türk oyunculardan sorumluyuz.

BOT konusunda Artemis gerekli açıklamaları defalarca yapmıştır. Tekrar tekrar önümüze BOT ve BUG kullanımını koymanız yersiz bir suçlamadır. Biz oyun üzerinde sınırsız yetkilerle donatılmış yetkililer değiliz. Herşeyi bizim yapmamız mümkün değildir.

Gofrettin ve 0BLIVI0N bunu beğendi.
  3. #MoKKa

#MoKKa User

Evet öyle olması gerekiyor. Para yatırımı sizi alakadar etmez ancak x kisisine uygulanan yaptırım neden başkasına uygulanmıyor? Benim sitemim buna. Ben Size ceza neden aldim demiyorum zaten zaten aldığımız cezada tam anlamıyla diğer suan oyunda haksız kazanç sağlayıp oynayanların yanında hicbirsey . Akıl alıyor mu cidden sanal bir hesabı doğal şekilde kesip ban alıyorsunuz. Neyse zaten bir ban alınmış ancak cezasına o kurala göre uygulanması gerekiyor. Yabancı ve tr forumunda aynı yaptırım uygulanıyor kurallar bunu gösteriyor. Sizi karalama derdinde değilim. Benim sitemim çoğunlukla yabancı Supporta sizler bana cevap veriyorsunuz yardimci oluyorsunuz sinir olduğum nokta sonuca ulaşamayan ve hep 360 derece dönüp tekrar aynı yere varmak .amacım belli bir yere çektiğim yok ne söylüyorsam yalan birsey varsa söyleyin? 10 yildir ban almayan hesap gosterir misiniz ? Çok az demı ama bana alan sayı çok fazla o zaman geçmiş bana bakıp bir daha ban alanı sınırsız yaptırım neden uygulanmıyor? A kişiden uygulanmıyor ise B kişinin uygulanıyor ise burada nasıl bir uygulama var siz düşünün zaten anlarsınız. Ben yabancı supportada yazdım zaten ancak karşıdaki zaten benim hesabı kapatmak için saçma bir şekilde delil bulmuş ve banlatabiliyor. Olan bizim gibilere oluyor .sizin ne konuda yetkinin olup olmadığınıZi emin olun az çok biliyorum ve bu yüzden sizleri zorlamiyorum. Benim sitemde bulunduğum noktayi hala neden üzerinize aliniyo4sunuz ? Ya sizce Size ceza veren biriyle bana haksızlık yaptınız cezamı düzelttiniz deseniz karşıdaki yaptığı hata diye hatasını kabul edecek mi? Biz oyuncularz sizler bize yardımcı olacak kişilersiniz. İstenilince hersey olur .

Ben siz benden sorumlusunuz demedim ancak haksız bir durum varsa savunmaniz gerekir.Bot ile gerekli açıklama yapılsa ne olacak ? Pvpde Bot kullananlar mi banlanacak? Bot ve bug durumu darkprbot in acı bir durumudur . Gerçekleri söylemek suçlama mi oluyor ? Ben sizden herseyi yapmanızı istemedim neden işinize gelen kısmı üzerinize alıp cevap veriyorsunuz da geri kalan durumlarda umursamaz tavır sergiliyorsunuz anlamış değilim. Bu durumda siz olsaydıniz merak ediyorum ne yapacaginizı söyleyin de bilelim . Belki biz acemi davranıyoruz bilmiyoruz siz bilgilendirin? Empati kurun anlarsınız umarım neden böyle konuştuğumu. Siz geçmiş bir ceza alıyorsunuz o cezanin bedelini oduyorsunuz sonra birgün geliyor tekrardan ceza alıyorsunuz ve nedeni ise geçmiş cezanızdan dolayı sizce mantıklı bir yaptırım mi ? Ya ben cahilim yada siz çok bilgili .

Dodge- <3 Adminler bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.