Artemis ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DODGE_VİPER tarafından 31 Ekim 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. @Artemis.

Askerlerine (Pardon kuklalarına) emir mi verdin ? Konularını silin konuşmayın direkt bannlayın diye ?

Beni zamanında neden takıma almak istediğini gayet iyi biliyorum hatta arkamdan demişsin hakan iyi çocuk ama yaptıkları yüzünden gözümden düşüyor demişsin.

Fakat ben sana diyeyim ben bunları isteyerek mi yapıyorum ? Hayır siz benimle uğraşıyorsunuz ve uğraşanlara ceza kesilmediği sürece ben yapmaya devam edeceğim.

Bunu bu hale sokan sizlersiniz suçu bende değil kendinizde arayın zamanında o takımının yaptığı haksızlıkları unutmuyorum !

Sen susup dur başka bir şey yapma hakkımı kaç kere yediniz burada ama artık çok geç siz bu yaptıklarınızın bedelini ödüyorsunuz.

2. sindbadmoscow.

sindbadmoscow. Community Team Team Darkorbit

Hakan!
    sabır denilen birşey var bilir misin bilmem? Kafana taş düşse bizden bileceksin. Azcık haddini bil şımarık çocuklar gibi davranmayı kes.
    Burada kimse kimsenin askeri değil. Neyiz biz senin gözünde. Ama yaşın o kadar ufak ki bir yapılandırmayı anlamayabilirsin, bunu anlayabiliyorum. İş yaşamı nasıldır bir fikrin bile olmadığından kendi hayal dünyanda birşeyler uydurup sonra gelip burada ahkam kesiyorsun.

Eleştirmene kimse birşey demiyor ama iş eleştiriden çıkıp kişilik haklarına saldırıya geçiyorsa ki sen artık bu sınırı geçtin, kusura bakma ama ben de yasaları çok iyi bilen birisi olarak sonuna kadar her hakkımı kullanacağım.

Karşımdakinin ufak bir çocuk olup olmaması umurumda olmayacak.

Sana 10 defa belki bin defa laf anlatmaya çalıştık. Anlamıyorsan bu senin problemin. Burada diğer oyuncu arkadaşlarımız da sana yeri geldi sus artık dedi, ama sen ilgi isteyen şımarık çocuklar gibi bağırdıkça bağırdın.

Kusura bakma ama sen bazı şeyleri istedin ve olmadı diye burada yaygara koparmana kimse izin veremez. Kurallar belli ha sen gelip yapmışsın ha ahmet / mehmet farketmez.
    Okuma yazman var çok şükür ama anlaşılan anlama kısmında bir sıkıntı yaşıyorsun. İnsanları kendinden bezdirdin. Hani gitmiştin? Niye geri geliyorsun o zaman?
    Oynamadığın bir oyunun forumundan sanane? neden ortalığı kışkırtmaya çalışıp duruyorsun?

Küfür etmedim etmem diyorsun o zaman discord kanalında ettiğin küfürler ne?

Madem öyle sana ben de bunlar sorarım.
    Benim susuyor olmam bilmediğim anlamına gelmiyor.

Şimdi sana son abla tavsiyesi sus ve otur. Haklı olduğun konularda sonuna kadar ben de desteklerim seni ve bunu geçmişte yaptım da, ama sen eleştirme ile hakareti daha birbirinden ayıramazken seninle aynı masaya oturup sorun çözme adına birşeyler konuşmaya bundan böyle niyetim yok.

İnşallah bir gün herhangi bir oyun firmasında işe girersin ve inşallah karşına senin gibi birisi gelir, o zaman kulaklarımı çınlatırsın.

ve sen bunları evet isteyerek yapıyorsun çünkü histerik bir şekilde davranmaya alışmışsın.

Bundan sonra beni meşgul etme. Görevli arkadaşlarımın da işlerini zorlaştırma. Oyuncu arkadaşlarımında vakitlerini gereksiz saçmalaıklarla çalma.

Son düzenlenen: 31 Ekim 2017
  3. Küfürler ettim bunun farkındayım fakat ben sana şunu diyeyim bunlar olmadan önce niye zamanında bana yapılan haksızlıklara göz yumdun ?

Bak benim hayal Dünyam felan yok.

Sana şunu diyeyim ben size elli defa insanca anlattım dedim yapmayın etmeyin ama siz inadına yaptınız.

Küfürü ettim ama isteyerek etmedim he ben burada şahısa yönelik etmedim bunuda belirteyim.

İş hayatını vs de iyi biliyorum fakat yaptıklarınız artık canıma tak etti bende artık oyuncuları oyundan göndermeye uğraşıyorum bu kadar basit.

Sana şunu diyeyim küfür etmeyi keserim ama senden şunları istiyorum forumda kim olursa olsun kurallara uysun küfürlü içerik felan istemiyorum burada o göçebe küfürlü içerik paylaşırken ses yok fakat ben küfür edince yasal işlem ?

İşte ben size bunu anlatmaya çalışıyorum ama siz her defasında anlamazlıktan gelip yok sana dava açacağım diyorsun.

Benim niyetim kimseye zarar vermek değil ama bana zarar verilirse benimle uğraşılıp canımı yakarsanız bende sizi üzerim bu kadar basit.

Ben kaç defa sizi uyardım ? Kaç kere sizleri uyardım ?

Yapmayın etmeyin dedim kaç kere moderetörlere demedim mi ?

Supporta şikkayet ettim hiç umurunuzda olmadı !

Sabır diyorsun o dediğinden bende de var bak ben efendi efendi durmasını çok iyi bilirim ama siz bana saldırırsanız bende gardımı alırım bu kadar basit ben kimseye zarar vermek yada zarar görsün istemiyorum uzun zamandır şu işi tatlı bir şekilde çözmek istedim ama senin o takımın benim damarıma bastıkça bende gardımı aldım bu kadar basit.

He dersen ki bundan sonra efendi dur aynı şekilde dediklerin gibi kimse kural dışına çıkmayacak forumda kurallar neyse o olacak diyorsan sorun yok bunları keserim bu kadar basit.

Kuzey admin gelip chatte sen ayrıcalık istiyorsun demesi şahsen beni en çok sinir eden şeydi milleti bana karşı doldurdu o gün o chatte !

Ve bunlara hiç bir şey yapmadın bak sana bir şey diyeyim ilk önce takımında ki saçma sapan hareketleri yapanlara gerekeni yap ben senden bunu istiyorum başka bir şey değil ama sen her seferinde anlaşma yapmam diyorsun senden anlaşma felan istemiyorum kural neyse onu istiyorum senin o görevli diye aldıkların yetkim var diye kendini kral sanmasından rahatsızım bu kadar basit !

Son düzenlenen: 31 Ekim 2017
  4. sindbadmoscow.

sindbadmoscow. Community Team Team Darkorbit

Hakan,
    Çünkü kuzey haklı sen sadece kendini düşünüyor sadecekendine uygun birşeyler yapılmasını istiyorsun. Bencilce düşünüyorsun, bence önce bir otur şapkanı al önüne bir düşün.

sana birisi gelip "ayrıcalık istiyorsun" dedi diye ben o insanı kovamam. Bunu anlamıyor musun?
    Takımdan nice insanları gönderdim, gönderemezsiniz denilen kimler gönderildi bu takımdan.. Ama bunu 1 kişinin lafına göre yapmadım. Bana sağlam kanıtla gelindiği zaman her türlü araştırmayı yapar kararımı ona göre veririm iki laf salatasına gore karar vermem.

Kusura bakma ama iş dünyasına dair hiç bir bilgin yok. Biliyorum diyorsan da yalan söylüyorsun. Senin uymak zorunda olduğun kurallar olduğu gibi bizlerin de uymak ve uygulamak zorudna olduğumu bir kurallar listesi var. Ama bunu da anlamayacaksın nasıl olsa açıklama yapmama bile gerek yok.

O yüzden sana iyi günler diliyorum.

Bundan sonra sana cevap vermeyeceğim.

5. Bu arada ben sana etmedim o küfürleri sana ettiğimi mi iddia ediyorsun ? Bak ben sana küfür felan etmedim yada yetkili birisine ortaya ettim he ara sıra benim adıma hesap açıp TR3 chatinde sövenler vardı ara sıra bende sövdüm inkar etmiyorum.

Ayrıca kuzeyin öyle bir şey demeye hakkı yok insanları üstüme sürmeye hakkı yok.

İyi peki bundan sonra küfür felan etmeyeceğim bu kadar açık konuştuğuna göre huzursuzluk felanda çıkarmayacağım ama şunu diyeyim senin kulaklarını çınlatacağım :D hemde öyle bir çınlatacağım ki :D ileride bir oyun firimasına girersem görüşeceğiz seninle ;)

Bak ben hatalarımın farkındayım bundan dolayı sana ve diğerlerinden de özürde dilerim ama şunu bil istiyorum bak benim istediklerim kendime yönelik değildi herkese yönelikti şimdi oyuna bir yenilik geliyor millet oyunu bırakıyor işte ben buna kızıyorum bir yandan yetkinin bir yere kadar olduğunu iyi biliyorum fakat Almanlar çok saçma şeyler yapıyor.

Oyunda bir ton hata var düzeltilmeden yenilik çıkarıyorlar. Hadi Cyborg geldi bunu dengeleyecek şeyler yok eski gemiler çöp ediliyor buna üzülüyorum her şey değerlendirilse bu oyun eskisinden daha zevkli olurdu.

Ayrıca ben ayrıcalık istemiyorum istesem her ay vip isterdim sizden.

Benim anlama kapasitem de hiç bir sorun yok. İş Dünyasında sizde çalışansınız bununda farkındayım Almanya ne emir veriyorsa onu yapıyorsunuz bir yandan ekmek parası sonuçta.

Size Almanlar görev dağılımı vs yapıyor yönetmelikleri ve uygulamaları var bunuda biliyorum yani boş insan değilim hatta belki size bunun için özel olarak mail dökümantasyon eğitim vs bile veriyorlardır (zamanında büyük bir Alman firimasında çalıştım oradan biliyorum)

Aslında düşünüyorum da belki bazı konularda size yardımım dokunabilir fakat lütfen rica ediyorum artık şu takımda ki elemanlar benimle uğraşmasın başka bir şey istemiyorum isterseniz oyuna 1000 lazer slotlu tek atan goliath getirin bana ne diyorum o derece.

Oyunu bırakınca aslında bir çok şeyin farkına vardım diyebilirim geçmiş de yaptığım hatalarıma bakınca gülüyorum şahsen eskiden mantıklı olan yazdığım şeyleri okuyunca gülesim geliyor. Bunu zamanında forumda ben mi yazdım diyorum.

Küfür konusuna gelince yaptığım çocukça kabulleniyorum ve bir daha yapmayacağım. Buna söz veriyorum.

O zaman sorun çözülmüştür diye düşünüyorum ? Forumda daha tan tana yapmayacağım oyunda veya discorddada tantana yok.

@Artemis.

Peki Deniz abla son bir şey daha diyeceğim ama sonra sana bırakacağım benim ileride yapmak istediğim çok fazla şey var yani iyi yerlere girmek istiyorum zaten yeterince cezada kestiniz bana dava açarsan benim geleceğimi yok etmiş olacaksın ve benimde içimi biliyorsun ?

Ben sana sözümü verdim dahada küfür vs yok fakat yinede karar senin illa dava açacağım diyorsan sen bilirsin ben özürümü de diledim.

Sadece geleceği şekillendirecek bir fidanı yakarsın o kadar.

Ben gencim hatalarım elbet olur bunu benden daha iyi biliyorsun ben hatamı gördüm ve kestim dahada yapmayacağım dedim benimle uğraşılmasını istemiyorum sadece.

Sen hiç çılgınca şeyler yapmadın mı zamanında ? Gençliğinde sana büyüklerin hiç mi kızmadılar ?

Hepimiz zamanında hatalar yapabiliriz fakat hatamızdan dönmek büyük bir erdemdir ben başından beri belirttim bunu yapmayı istemiyorum diye.

Dediğim gibi ben artık bunları keseceğim ve sadece forumda görüşleri fikirleri toplayıp size göstermeye çalışacağım yenilikler hakkında öneri fikirleri toplarım.

ama yinede sen bilirsin.