ARTEMİS ???

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KİNG_SONER_FB tarafından 15 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. öncelikle siz form modları bu konuyu Artemis e ulaştırırsanız sevinirim.

Sayın artemis bu pusing muhabbeti ne oldu ? oylama yaptınız nasıl yapalım edelim diye sonucta bir uygulama bir bildiri yok. zayıf oyuncuların maduriyetini anlıyoruz ama rütbeli gemilerin savaşa cıkması artık bir mucize o kadar konu acıldı yazıldı teferruata girmeyeceğim

1. pusing olayında son durum nedir ?
    2.iç savaş (aynı şirket) savaşları göreve yazmıyor bu pusinge girermi girerse de neden ??

ben iç savaşımı özgürce yapmak istiyorum. 5 defa kesiyorum yine geliyor. hiç bir şey yapmıyacaksanız iç savaşları bari özgür bırakın aynı şirket için söylüyorum.

iç savaşta kendini kestirip şirket değiştirmek isteyen uyanıklar olacaktır ama üstesinden geleceğinizi biliyorum.

Net bir cevapla bu pusing sacmalığına bir nokta koymanızın zamanı gelmedimi ??

2. Hocam bu pusing in kalkmasına kesinlikle karşı biriyim. En basiti adamlar düşman imha görevlerini kendi ezik gemilerini keserek yapıyorlardı, tek gece 250 spearhead,citadel,aegis kesen adamlar vardı.Onlarla bizim aramızdaki tek fark, benim o gemileri bulup kesmek için gösterdiğim emeği göstermeden yapmalarıydı. Yada yeni başlayan birinin gözünden bak bir de bu pencereye. Adam daha lf3 lerini fulleyemeden yapışıyorlardı elinden npc sini alıyorlardı onu keserek. Ama artık en azından buna bir sınır geldi ve yeni başlayanlar rahat ediyor az da olsa. İç savaşa gelince zaten tamamen kalkması gerekir bu saçmalığın. Sıralamadaki 3 farklı şirket pilotları aynı klanda ve hangi haritaya giderlerse gitsinler sıkabiliyorlar karşısına çıkana. Şirketten çok klanlar konuşuyor artık ve bunun önüne geçilmesi gerekiyor.

GannicusP bunu beğendi.
  3. bak senin dediğin haklı ben ona bir şey demiyorum zayıf gemiler kasılsın tabiki. ben bile coğu zaman kasılırken flakslı gemileri gruba alıyorum cok uri gelsin cubiden kristen diye ben onu demiyorum. adamlar bu durumu suistimal ediyorlar ve bu ap acık ortada. Bu konu hakkında safalarca yazıldı cizildi görüş istendi, anket yapıldı bir sonuç yok ortada. bak mesela atıyorum 15 lvl gemiler 5 6 kesmeden sonra ödül vermesin göreve yazmasın vs ona varım ama kendini bilerek kestirmeye zorlayıp pusing yedirenlere karşıyım.

iç savaş da pusing olmaması taraftarıyım sonucta göreve yazmıyor bişey olmuyor, onu bari dilediğimiz gibi yapalım.

4. _swat_100

_swat_100 User

[​IMG] resimdede görüldüğü gibi oyuncu imha puanlarına iç veya dış savaş ayrımı yapılmaz ve rütbe konusunda çok önemli bir yere sahiptir sen diyorsun ki 100 bin gemi kestim ve pushing yapmadım buna burda kimse inanmaz kendin dışında bu zamana kadar bir yolunu bularak yapmıssın pushingini bu günden sonra birilere işini düzgün yapmıs cezanı vermiş şimdi tp şp diye burda yazı yazıyon.burda başına gelen olayı kabullenmemek en yanlışı yoluna bak önüne bak haksızlık olsa zaten düzeltilmişti çoktan.son olarakta;
    sokrates ölüme mahkum edildiğinde eşi: haksız yere öldürülüyorsun diye ağlamaya başlayınca, eşine demiş ki: "ne yani, bir de haklı yere mi öldürülseydim ? ney yani birde haksız banlandığınımı iddia edeceksin her şey ortada

Son düzenlenen: 15 Şubat 2018
    GannicusP ve muamma03 bunu beğendi.
  5. Arsemia

Arsemia User

Özgürce iç dış savaş yapabilmen hangi klanda olduğuna bağlı sport ona göre işlem yapıyor.

6. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Pushing anketinden sonraki son durum için açıklama yapılmıştır: Pushing Cezaları

Valla daha fazla bilgi durumun istismar edilmemesi için paylaşılmıyor. Bu yüzden maalesef size net bilgi veremiyorum. Sizin niyetiniz iyi olsun, ben inanıyorum sorun çıkmayacaktır.

İyi forumlar.

7. Arsemia

Arsemia User

Sorun bazı klanlar için tabi ki çıkmıyor adam gelip 15 defa üst üste kesiyor sporta şikayet edilince tık yok ama bunu başka bir oyuncuda 10 defa oldumu banlıyorlar.Yönetimde bazı gereksiz kişiler bulunduğu sürece biz oyuncular için sorun devam edecek.

**Büyük*KorKu** ve muamma03 bunu beğendi.
  8. bu resmen SAÇMALIK. kurallar açık olacak. madem bir kural var herkese açık olacak gizli saklı iş yapmayacaksın. suistimal edilmeyen bir hale dönüştüreceksin.

9. ONURBEY

ONURBEY User

Gerçekten oyunun tadı kaçtı, eskiden haritama düşman geldiği zaman şirket chatinden yazardık ve toplanır, haritadan çıkarırdık.
    Birlik beraberlik vardı. Saygı vardı. Hileler daha azdı.
    Şimdi portalda bekliyorum, yanıma kadar geliyor, düşman şirketten oyuncu ve ben ona birşey yapamıyorum.
    Çünkü klan öyle bir klan ki 3 şirkette de oyuncusu var. SAÇMA ÇOK SAÇMA, BÖYLE BİRŞEY OLAMAZ, OLMAMALI.

Anlamsız; 3 şirkette de gemileri var klanın ve artık kendi haritanızda bile size rahat vermiyorlar.
    Çünkü gemi kesme görevi yaptırıyorlar, ilk önce diğer şirket gemisi ateş ediyor ve arkasından kendi şirketinin gemileri, sürü gibi saldırıp seni kesiyorlar. Vahim bir durum.
    Oyunun her tarafında bir acaiplik var; o zaman 3 şirketi de kaldırın, klan savaşlarına dönsün, ya da 3 şirkette de aynı klanın üye almasını engelleyin. Hatta nap bile olamasınlar.
    Ya değilse ne küfür biter, ne pushing biter, ne hile biter,vs vs vs.
    Bu oyun tekrar oyuncu kazanmak istiyorsa, dürüst oyuncuların fikirlerine önem vermeli, ya değilse sadece hileci oyuncular kalacak oyunda, demedi demeyin.

Bunun çözümü çok basit aslında; GEMİ GÖREVLERİNİ kaldırın.

Zaten gemi görevlerinin çoğu çok anlamsız ve resmen PUSHİNG e davetiye çıkarıyor, gemi adı vermişsiniz, tasarım adı vermişsiniz.

Hadi bulun; CİTADEL SPEARHEAD VENGEANCE veya tasarımları, e yoksa haritada bu gemilerden, nasıl yapacaklar bu görevleri, PUSHİNG yaparak. Bu gemiler İLLEGAL olarak açılacak ve kesilecek, kaç kere köşelerde rast geldim, bunlara.

Ama 10 kesmeden sonra TP ŞP gibi ödül vermeme kuralı kalsın. Böylelikle bir gemi sınırsız kesilebilir.

Ne PUSHİNG kalır, ne de böyle bir kural.

Bakın botlar nasıl bitiyor o zaman, isterse bir saat içinde o kişiyi 100 kere kessin, ne görev var göreve işleyecek, ne de 10 kesmeden sonra, ödül var olacak.

Hatta bana göre küfür bile azalacak, keyfine göre küfür eden zaten illegal olan kişidir, genelde. Kesersin her yerde, o küfür etsin dursun. Bir müddet sonra, küfür ettiği sürece, oyunda oynayamayacağını anladığı zaman ya oyunu bırakacak, ya da küfür etmeyi.

Saygılarımla.

*-_GESTAPO_-* ve GannicusP bunu beğendi.
  10. GannicusP

GannicusP User

''1. İhlal: 14 Gün Hesap kapatma, %30 Tecrübe ve %30 Şeref Puanı düşürülmesi.
    2. İhlal: 30 Gün Hesap kapatma, %30 Tecrübe ve %30 Şeref Puanı düşürülmesi.
    Ve sonrasinda ki her ihlal de 2. adım geçerlidir.''

Bu; kurallar dahilinde 30 günü göze alarak Pushing'e devam demek, tecrübe şeref kesintisi kısmı caydırıcı olmalı.

11. sana sadece siyu diyorum. cekemeyenlerden birisin belliki. ;) orada normal bir insan gözününde görebileceği büyüklükte 3 puan yazıyor. lordakia kessen 2 puan geliyor. bırakta gemi kesmeyede 3 puan versin.

Aşık veysel ile karşılık vereyim:

cahille sohbeti kestim...

durum istismar ediliyor diyorum sen nasıl bir kafa içerisindesin bilmiyorum.

aynen hepsini gectim özgürce iç savaş bile yapılamıyor. ve çözüm de yok.

acıklık getirmiyorlar o yüzden herkez bu konudan şikayetci zaten tüm sorun acıklık getirilmemesi!

valla cok güzel demişsin dostum bunların iflağını kesene kadar tepelerine çökeceksin ama gel gelelim belirsiz oyun kuralları yüzünden tedirgin herkes

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Şubat 2018
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.