Destek Artık Bende

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ★Ɔ│ΛLFΛ│C★ tarafından 14 Şubat 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arka Planda Duygusal Bir Fon Müziği Açarak Okuyunuz :)
    Artık Bende Chatte Cmlerin Bilgim Yok Demesini İstiyorum.
    Artık Bende Chatte Adminle Muhabbet Kurmak İstiyorum.
    Artık Bende Chatte Hareketlilik İstiyorum.
    Artık Bende Gereksiz Bulduğum Şeyleri Paylaşan Adminleri, Cmleri Görmek İstiyorum.
    Artık Bende Chatte XYZ Oyuncularının Banlanmalarını,Atılmalarını Görmek İstiyorum.
    Serverim Global Amerika 4. Kayıt Tarihim 02 11 2016. 3 Aydan Fazla Olmuş. Her gün En Az 1-2 Saat Oyundayım Chat Serverimde Gereksiz Yer Kaplıyor Diyebilirim. 3 Ayda Sadece 2 Tane CM Gördüm. Onlarda 5 Dakika Sonra Daha Yazmadılar. :'( Bende Chatimizde CM Görmek İstiyorum.
    :D şaka Amaçlı Böyle Yazdım ama cidden serverde 3 ayda sadece 2 kere cm gördüm :D İyi Oyunlar, Forumlar

2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Global Amerika 4 serverinde oynuyorsunuz. Türk Chat adminleri o servere bakmıyor diye biliyorum zaten sizde 3 ayda 2 kere cm görmüşseniz farketmişsinizdir.:)

3. Bir Cm Atayın Buraya :) Bunuda Merkeze Bildirin.
    Yanıldınız Türk Cm'di İkisi de. Serverin %50 si Türk Diyebilirim.

4. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Yabancı serverlarda chatte pek müdahele olmadığını görüyoruz.

Chatte müdaheleyi gerektirecek durum az yaşanıyor olabilir.

Sistemleri bu şekilde,bence sunucunun forumuna bu isteğinizi iletmeniz daha isabetli olacak.

İyi forumlar.

★Ɔ│ΛLFΛ│C★ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.