Artık bu sıkıntılar çözülsün

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Keremmehmet tarafından 23 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Herkes kendi şirketinde pladium toplasın hiçkimse mesela ben mmo ve eic yada vru girmesin mmo haritasına daha güzel olur Daha macera olur darkkorbit....

2. sana katılmıyorum o zamn herkez pala toplayıp daha çabuk gelişir bence böyle gayet iyi

3. KOMBOBANK

KOMBOBANK User

kardeşim sadece birkaç kişi gelişir diğerleri gelişmezse sıkılır oyunu bırakır bu savaş oyunu hekez gelişsinki daha iyi savaşılsın senin düşüncen yanlış

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Paladıumla ilgili çok fikir sunuldu ve hepside nerdeyse aynı düşüncede buluşuyor bence ateşkes olamamalı arkadaşımızın da yazdığı gibi herkes güçlü olacak ve görev yapmak isteyen hiç kimse ortalıkta gemi bulamayacaktır ve bütün şirketlere sabah öğlen akşam gece paladıum haritasından çıkmayacaktır buda bana kalırsa hiç iyi olmaz.

Bir fikir olarak değerlendirilirse paladıum haritasına günün belli saatlerinde ateşkes getirilebilir günde 1 yada 2 saat kimse kimseye ateş edemese bence daha rahat olacağını düşünüyorum bu sayede herkes az yada çok bir şeyler kazanacaktır.

5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bahsettiğiniz durumu fikir olarak bildirmek isterseniz "Güncelleme ve Fikir Havuzu" bölümüne konu açabilirsiniz.Konunuzun destek görmesi durumunda merkeze bildirilerek değerlendirmeye alınır fikriniz.

Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümüne konu açarken bilinçlenmeniz açısından aşağıda verdiğim linki inceleyebilirsiniz. "Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümü kullanımı "

İyi forumlar

Keremmehmet bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.