artık bukadarda olunmaz supprotunda baslatcam aretemısıdne yeter yav

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ___Nemo___ tarafından 5 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ___Nemo___

___Nemo___ User

oncelılkle benım gemım banım su su tarıtae acılcaktı ve acılması lazım ve suan tarıh saat gectı acılmadı ama buakdarda olamz yav buakdarda pes yanı bunlar ne yapıyor anlamadım artemıse dıyom banlanırken kolay banlıyonuz acarkende enden zor acıyornuz ısınızemı gelmıyor artemıs tabı sen kralsın demı sana kımse daokunmaz demı anca banlanrsın actırmakta acmassın demı artemıs

2. thınka

thınka User

ee sımdı nolcacak mac gun bemklıcez

3. thınka

thınka User

yanı bencede hak ed darkrobit 2018-01-22 13:15:46 tarıhınde 14gun ysaklanmısıtr tarıh saat dolunca acılacktır server tr5 eee ne bu sımdı acılmadı sımdı artemıse dıyom utancından bakamaz sımdı her turlu haklıyım cunku

4. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Her olay olduğunda lütfen yetkililerimizi suçlamayınız.Sizin hesabınız bir ihlal sebebi ile kapatıldığında kaç gün ceza verildi ise o kadar gün ve saat süresi dolunca hesap açılır.Süre dolunca şayet açılmadı ise o zaman supporta yazarsınız incelenir.Verilen saat süresi Merkez saatidir.

Keyifli forumlar..

5. thınka

thınka User

tamam merkez saati ,se ozman neden acılmadı supporta yazdım alalh bılır bakacaklarmı onu bıle bılmıyoz

merkes saatı derken yanı almayany saatınemı bakıyor

6. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Evet 2 saat geri .Hesap otomatik olarak açılır.Açılmaz ise o zaman yazınız.

Keyifli forumlar.

7. thınka

thınka User

ben tr saatlerınde bıluyırdum tamam ozaman konuyu kılıtleyelı

8. turp gibi olayım diyom olamıyom.kan şekerim yükselmezse iyidir.hergün stres üzüntü olur mu?

9. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Kendinize dikkat ediniz lütfen.

İsteğiniz üzerine kilitliyorum.Sorun yaşarsanız supporta yazabilirsiniz.

Keyifli forumlar..

Shadow.sword bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.